Başkan Yasin Yılmaz “Daha Çok Çalışacağız”

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, belde sakinlerinin daha müreffeh bir ortamda yaşamalarına olanak sağlamak adına daha çok çalışacaklarını belirtti.

Başkan Yasin Yılmaz “Daha Çok Çalışacağız”

Başkan Yılmaz geçtiğimiz günlerde belde girişine yapılan ‘Kapı Girişinin’ ardından bir hizmetin daha hayat bulduğunu kaydetti. Modern belediyecilik anlayışıyla Saat Kulesi’nin tamamlandığını belirten Yılmaz, gündüzü ile gecesi ile Saat Kulesi’nin beldeye renk kattığını söyledi.

YILMAZ: “MODERN BELDE YURTBAŞI

Yurtbaşı Beldesi’ne değer katacak hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi yolunun geçtiğimiz günlerde asfaltının tamamlandığını, yeşil alanlarla Yurtbaşı’nın en güzel belde konumunda olduğunu sözlerine ekledi.

Özellikle yaz aylarında çocukların güzel vakit geçirdikleri parkları, yeşil alanlarıyla beldenin görünümünün değiştiğini kaydeden Başkan Yılmaz, bundan sonra da durmadan usanmadan çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2020, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
oral akgün
oral akgün - 4 yıl Önce

SAAT KULESİ YAPIP ÖVÜNMEYE GEREK YOK HER İNSANDA SAAT VE CEP TELEFONU VAR AMA BELDEDE OKUL VE BİR TEKSTİL İMALATHANESİ BU PARALARLA YAPILIP ÖVÜNMEK DAHA GÜZEL OLURDU..

Savaş
Savaş - 4 yıl Önce

Böyle adama böyle hizmet yakışır...heykelle eleştirenlere bak ..komik olmayın beton kolonun içine saat koymuş birde önünde poz veriyor ...yakışır ...

SIRADAKİ HABER

banner137