Başkan Yıldırım, Ahıska Türkleri’ni Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet, Ukrayna’daki savaştan tahliye edilerek, Elazığ’a misafir edilen Ahıska Türkleri’ni ziyaret etti.

Başkan Yıldırım, Ahıska Türkleri’ni Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 20 Haziran Dünya Mülteciler Gününde Ahıska Türklerini ziyaret etti.

Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşın ortasından kalan ve Türkiye’nin girişimleri ile tahliye edilerek, Elazığ’a getirilen Ahıska Türklerini ziyaret eden İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’a il yönetimi de eşlik etti.

YILDIRIM: EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE DAHA RAHAT MEKANLAR OLUŞACAKTIR

Aşağıdemitaş Geçici Konteyner Konaklama alanında misafir edilen soydaşlarımızla buluşan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “İnsanız, bir takım eksiklikler olabilir, bazı hatalarda olabilir ama öncelikle burası sizin eviniz. Bu coğrafya da sizin eviniz. Dolayısıyla evinizdesiniz. İlk etap da aniden bin 500’e yakın insan gelince biraz rahat olmadı. Ama en kısa zaman içerisinde daha rahat mekanlar oluşacaktır. Cumhurbaşkanımızın özel projeleri var. Bakalım zaman içerisinde olacak. Ayrı zamanda biz sizleri şöyle biliyoruz; çalışkan insanlarsınız. Geldiğiniz ülkede de çok ciddi tarımlarla ilgili çalışmalarınızın olduğunu biliyoruz. Biz size bu imkanları sağlayabilirsek hem emeğinizi orada vermiş olursunuz hem de ruhen ve psikolojik olarak daha iyi olursunuz. Dolayısıyla imkanlar dahilinde. Ama bunlar olana kadar tabi bir süre sabretmeniz gerekiyor. Hepimizin birlikte sabretmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137