Başkan Yıldırım: AK Parti Sıradan Bir Parti Değil, Bir Dava Hareketidir

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin bir dava hareketi olduğunu ve partide herkesin kendisini bir nefer olarak gördüğünü belirterek, kendilerini makamla, statüyle değil, sorumluluklarla tanımladıklarını ifade etti.

Başkan Yıldırım: AK Parti Sıradan Bir Parti Değil, Bir Dava Hareketidir

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, seçim dönemi olsun olmasın teşkilat olarak disiplinli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

Ülke ve Elazığ gündemiyle alakalı da önemli açıklamalarda bulunan Yıldırım, AK Parti’nin sıradan bir siyasi parti değil, bir dava hareketi olduğunu vurguladı.

YILDIRIM: AK PARTİ, MİLLETLE BİRLİKTE MİLLETE HİZMET İÇİN KURULAN BİR PARTİDİR

Partide herkesin kendisini bir nefer olarak gördüğünü belirten Yıldırım, “AK Parti'nin 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle dava bilinciyle hareket edilmesini çok önemsiyoruz. AK Parti, milletle birlikte millete hizmet için kurulan bir partidir. AK Parti gönüller yapan, gönülleri buluşturan bir partidir. Ben teşkilatımı adeta bir gönüller ordusu olarak görüyorum. Ülkemiz için, şehrimiz için, partimiz için hep birlikte mücadele ediyoruz. Yunus Emre’nin “Ben gelmedin kavga için, benim işim sevi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim” dizelerindeki anlayışla, gönüller yapma amacıyla yola çıkan AK Kadrolarımızla inşallah hedeflerimize ulaşacağımıza ben yürekten inanıyor, özveriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarımı canı gönülden kutluyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Vatandaştan
Vatandaştan - 2 yıl Önce

Belliki sizin dava anlayışınızda sizden olmayanlara iş ekmek yok anlayışı var o benim yediğiniz o hakkım varya diğer tarafa kalmış Allah büyük bu dünyada size gücüm yetmez ama sizi Allaha şikayet ettim ahirette görüşmek üzere

23'lü
23'lü @Vatandaştan - 2 yıl Önce

Bu dünyada da beter oldukları günleri göreyim İnşAllah

TANER
TANER - 2 yıl Önce

DEPREMDE MİLLETİ MAĞDUR ETTİNİZ...YERELDE ENKAZ ALTINDA KALACAKSINIZ ELAZIĞDA..

Beter ol
Beter ol @TANER - 2 yıl Önce

Ulan nankör vicdansiz depremde ayni saatte devlet elaziğdaydi . Tüm sicak kurumlatini halka verdi . Sirf yemek icmek bedava erzak battaniye bedava elektrik bedava diye saglam evlerinden cikip aylarca cadirda kalan vardi evleri bosaltip konteynira yerlesen kiracilar var hala oturuyorlar . 2 sene ićinde 50 bin ev yapildi daha ne yapacaklardi senin zihniyetin başta olsa biz hala çadır ariyorduk . Kör ede seni nankör .elaziğ depremi o gece hissetti sonrasi devlet yaraları sardi ama yara siz diniz sizin gibilerdi ve hic bir zman sizin actiginiz yaralar iyilesmeyecek Allah bu yuzden basimizdan felaketi eksik etmiyor . Su yok yagmur kar yok bu şehire hizmet haram . Depremden sonra birbirimize attigimiz kaziklara bak . Kiralara bak yuzde yüz artti . Acıtan sizsiniz Iyilestiren devlet

Emo23
Emo23 - 2 yıl Önce

Abbas yolcu.

Ahmet çavuş
Ahmet çavuş - 2 yıl Önce

AKP de davamı kaldı sadece cukkacılar kalmış

mert
mert - 2 yıl Önce

valla kimilerin davası belli sizin nereye hizmet ettiğiz belli değil

Vatandaştan
Vatandaştan - 2 yıl Önce

Belliki sizin dava anlayışınızda sizden olmayanlara iş ekmek yok anlayışı vat benim

Halil Memba Suları
Halil Memba Suları - 2 yıl Önce

Dava mı? Yirmi yılda gördük davanızı. Seçim gelse de Millet İttifakına oy versek.

..
.. @Halil Memba Suları - 2 yıl Önce

Beyefendi, bahsettiğiniz kişinin çok büyük psikolojik sorunları var. Yaptığı yorumları yazıp uzatmayacağım. Kendisiyle muhatap olmayın. Gereksiz yere sinirlenmenize gerek yok.

23.01
23.01 @Halil Memba Suları - 2 yıl Önce

Lan zekasiz sadece soyledigin mahalledemi kiralar yükseldi. Sana o mahallede ev vermedilerde evliyalar malahhesinde evi kaca verdiler. Ayni angutluk sendede var evliya dedigin adamlar gibi sovmeden konusamiyorsun anayi baciyi ne karistiriyorsun. Senin anana bisey soylesem altindan kalkabilirmisin. Senin dindarligin bu kadar.

Uuu baby
Uuu baby @Halil Memba Suları - 2 yıl Önce

Hoşt "ulan" "Hössssst" adlı azılı trol. Çene yapma, uza.

23 0 1 e cevaben
23 0 1 e cevaben @Halil Memba Suları - 2 yıl Önce

Ulan valla zekani sorgulat sende boş kafa tası var netttt. Ulan o kiralari arttiranlari ben çokkk iyi biliyorim çünkü köpek barinagina benzeyen evlerine 800 yada 1000 lira isteyenler hiç evliyaya degil daha cok anaa benziyordu . Ben her mahalleye gittim ev aramaya sirf ailem yanimda kapali diye fevzi cakmak yildiz bağlarinda bana ev vermediler bir binda 3 daire boştu yok perdeleri yıkanmis ondan diyor alt kat icinde esya yok gözüme baka baka yalan söyluyor nefret dolu bakışlarla . Ama o ev vermeyenler bos araziye gece çadir kurup gündüz erzaklari toplayip gece arabalari ile evlerine gidiyordu polis geldiginde ıspat edemedik . Allah biligor o depremde kimin ne yaptıgını . O evliyalara dilin uzandi ya dilin kopsun . Sen ahirete göç etmis insalara dil uzatamassın onlar Rabbimin dostlari senin gibi din düsmani degil

23.01
23.01 @Halil Memba Suları - 2 yıl Önce

Hangi evliyalar babam. Depremden sonra sokakta kalmis kardesine kiralari 3 katina cikaran evliyalar mi? 60 yasina gelmis agzindan kufir eksik olmayan sövmeden tek cümle kuramayan evliyalar mi? Bazilari haric milleti durmadan kaziklayan esnaf evliyalarimiz mi? Oyun salonu kafe koselerinden kafasiniz cikaramayan genç evliyalarimiz mi? Hangi evliyalar babam.

Hössssst
Hössssst @Halil Memba Suları - 2 yıl Önce

Millet ittifakina oymu ????? Niye bu millet chpkkip partisine verecek kadar nankörlestimi ? Evliyalar şehri ne zman pkk sehrine dönüstü?

Fatih
Fatih - 2 yıl Önce

Yolcudur abbas, bağlasan durmaz, Elazığı köye çevirdiniz, ne davası? Dava ne zaman vardıki? 1 avuç tuzu kuru ihya oldu, fakir fukara sürünmeye devam. HANGİ DAVA?


SIRADAKİ HABER

banner137