Başkan Yıldırım, Başkan Şavlı İle Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Canan Şavlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Yıldırım, Başkan Şavlı İle Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Kadın Kolları başkanlığı görevine getirilen Canan Şavlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YILDIRIM: ÖNÜMÜZDE ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR İNŞALLAH

AK Parti’nin gizli kahramanları kadınlar bizim için her zaman önemlidir diyen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Bir bayrak değişimidir. Ondan önce kadın kolları başkanlığımızı yapan Gülersem Hanım 6 yıla yakın görev yaptı. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Canan hanıma da yeni siyasi hayatında başarılar diliyoruz. Her zaman söylediğimiz bir şey var bizim Ak Parti’nin gizli kahramanları hanımlar, kadınlar önemlidir. Bundan sonraki süreçte de Elazığ’da yeni bir yapılanma sürecine girilecektir. Hem geçmişte hizmet yapmış arkadaşlarımızı kardeşlerimizi, bacılarımızı davet edecekler hem de yeni davetleri olacaktır. Bizler de elimizden geldiği kadar kendisini yalnız bırakmadan AK Parti şemsiyesi altında siyaseti birlikte yapmaya çalışacağız. Önümüzde çok daha güzel günler bizi bekliyor inşallah” ifadelerini kullandı.

ŞAVLI: ELAZIĞ’IMIZA DAVAMIZA RABBİM GÜÇ KUVVET VERDİKÇE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı ise “Devraldığımız hizmet bayrağını layık ile taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek, “Davaya gönül veren biz AK Kadınlar hizmet noktasında bize sıra geldiğinde seve seve canı gönülden partimizin hizmet erlerine katılıp görev üstlenmekten asla kaçınmayız. Liderimizin ifadesi ile birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Aşkımız, sevdamız, yarınımız vatanımız var. Bu kararlılıkla Elazığ’ımıza davamıza rabbim güç kuvvet verdikçe devam edeceğiz. Görevi devraldığım Gülersem başkanıma yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gören başta partimizin büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlarıma, milletvekillerimize, il başkanımız Şerafettin Yıldırım beye, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na ve tüm teşkilattaki arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” açıklamalarını kaydetti.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137