Başkan Yıldırım, El Emeği Göz Nuru Ürünlerin Yapıldığı Atölyeyi Gezdi

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, kadim sanat atölyesini ziyaret ederek el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

Başkan Yıldırım, El Emeği Göz Nuru Ürünlerin Yapıldığı Atölyeyi Gezdi

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve beraberlerindeki heyet KADİM sanat atölyesini ziyaret etti.

El emeği göz nuru ürünleri inceleyen Yıldırım, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YILDIRIM: BU ATÖLYE ŞAHSEN BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Başkan Yıldırım, “Ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugünde KADİM Kadın İşletmesi ya da el sanatları anlamında bir atölyemizi gezdik. Çok mutlu oldum. İşletme sahibi Şenay Hanım ve eşi ile birlikte burada kurs hocaları, Halk Eğitim’den gelen kurs hocalarıyla birlikte çok güzel üretimlerin olduğunu gördüm. Şahsen beni çok mutlu etti. Bu tür yerlerin sayılarının, üretim çeşitliliğinin artması en büyük arzumuzdur. Üretim yapıldıkça kendimizi daha iyi hissetmeye başlayacağız. Ülkenin en çok ihtiyacı olan küçük büyük demeden herkesin bulunduğu her yerde bir şekilde üretime katkıda bulunması lazım. O anlamda küçük bir atölye gibi görünse bile benim için çok büyük dev gibi bir fabrika gibi görünüyor gözüme. Sebebi de insanların kendi çok küçük imkanlarıyla bu tür atölyeleri oluşturup burada sanat eserleri çıkarmış olmaları ziyadesiyle bizleri mutlu ediyor. Ben başarılarının devamını temenni ediyorum. Hem kendisine hem de eşine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

DOST: BURADA KURS VERİYORUZ

El Sanatları Öğretmeni Şenay Dost ise, “Burada kurs veriyoruz. Dökümlerimizi veriyoruz. Bayanlara özel eğitim veriyoruz. Sayın başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayaklarına sağlık. Bir daha bekleriz inşallah” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137