Başkan Yıldırım: İstişare Kültürü Geçmişteki Başarılarımızın Sırrı, Gelecekteki Başarılarımızın Pusulasıdır

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilat olarak istişareye büyük önem verdiklerini, 2023'e giden yolda da bu anlayışı sürdüreceklerini vurguladı.

Başkan Yıldırım: İstişare Kültürü Geçmişteki Başarılarımızın Sırrı, Gelecekteki Başarılarımızın Pusulasıdır

AK Parti İl Başkanlığında İlçe-Belde Belediye Başkanları, İlçe-Belde Teşkilat Başkanları ve İl Genel Meclis Üyelerinin katılımıyla İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik'in de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Yıldırım, istişarenin AK Parti için büyük öneme sahip olduğunu ve bu anlayışı 2023 seçimlerine kadar devam ettireceklerini vurguladı.

YILDIRIM: PARTİMİZ KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEMİŞ, GÜNCELLEMİŞ, DİNAMİZMİNİ KORUYABİLMİŞTİR

Teşkilat mensuplarının görüşlerine, tespitlerine ve tavsiyelerine büyük önem verdiklerini anımsatan Başkan Yıldırım, "Nasıl bu yola istişare ederek revan olmuşsak, 2023'e giden süreçte de yine sizlerin katkılarını almak istiyoruz. Bu toplantılar teşkilatımızın fotoğrafını çekip, güçlü ve zayıf yanlarını görüp geleceğe dair yol haritamızı belirlememiz açısından çok önemli. AK Parti'nin alametifarikası 'ortak akla önem vermesi' bu anlayışla hareket etmesidir. Bu özelliğinden dolayı partimiz kendini sürekli yenilemiş, güncellemiş, dinamizmini koruyabilmiştir. AK Parti, kuruluş felsefesinden ve prensiplerinden taviz vermeden kendini güncellemeyi başarabilmiş yegane siyasi harekettir. İstişare kültürü geçmişteki başarılarımızın sırrı olduğu gibi inşallah gelecekteki başarılarımızın da pusulası olacaktır. Bu düşüncelerle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yav he he
Yav he he - 2 yıl Önce

Evet. Kendi besleyip büyüttükleri yandaşlarla hep istişare yaparlar. Nereyi nasıl kime parselleseler vs.

Oy yok
Oy yok - 2 yıl Önce

Nereye aday olursan ol, sana oy yok. Yumuşak sözlü başkan!!!

Mehmet bey
Mehmet bey - 2 yıl Önce

Yorum yazmıyor anla sen daha akp

Sahipsiz Elazığ
Sahipsiz Elazığ - 2 yıl Önce

Oy Yok size başka bişey demiyorum varsa yoksa benim Elazığ da tek vekilim oda gürsel Erol o kadarrrrrrrrrrrrrrr

merak işte
merak işte - 2 yıl Önce

yolları daraltmayı da üstün istişarelerinizle mi karar verdiniz.. bu daralttığınız yolların mantıklı açıklaması ne önce onu açıklayın hele

Doğru ya Doğru
Doğru ya Doğru - 2 yıl Önce

Istişare millet le değil METİN ile ZÜLFÜ ve belediye başkanı ile yapıyorsunuz ya. Elazığ nasıl da parsellesiniz. Valilik toplantısı basıyorsun yetmedi valiyi gönderiyorsunuz. Önce kuş geçmez kervan yürümez arazileri hazine arazilerini alın sonra imara açın yol yapın şehir hastanesi oraya yapın. ALLAH tez zamanda hakkınızda gelsin inşAllah. REİSE ve AKP ye yazık ettiniz Cumhurbaşkanına arkadan hançerlemeye çalışıyorsunuz. Elazığ halkının hakkını RABBİM tez zamanda sizden ala inşAllah. HAKKIMIZ HARAM OLSUN SİZLERE.

mert
mert - 2 yıl Önce

Aday olun kazanırsınız. Elazığ'a lafla hizmet edilmez.

Önce kurum müdürleri değişsin
Önce kurum müdürleri değişsin - 2 yıl Önce

Spor müdürü havalimanı müdürü bunlar öncelik olmalı şahsi işleri bile devlet araçlarıyla yapıyorlar


SIRADAKİ HABER

banner137