AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Elazığ’ı bir bütün halinde gördüklerini ve çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürdüklerini belirten Yıldırım, ilçe belde ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yaklaşık 6 aydır göreve başlayan Başkan Yıldırım’ın bu defaki durağı Kovancılar ilçesi oldu.

İlçe Teşkilat Başkanı Selami Sarıpolat ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Hacı Akpınar’ı ziyaret eden Yıldırım,  Belediyenin ilçe genelinde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Yıldırım daha sonra Beritan aşiretinin kanaat önderleriyle kışlık konaklama alanlarında bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın son durağı ise Elazığ Cem Kültür Vakfı ve Ehli Beyt Cem Evi ile Kültür Merkezi oldu.

YILDIRIM: SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Elazığ’ı bir bütün halinde gördüklerini ve çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürdüklerini anlatan Yıldırım; “Ben yaklaşık 6 aydır görevdeyim. Kongre süreçlerimizi tamamladıktan sonra ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu kapsamda hafta sonu programlarımız kapsamında Kovancılar ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. İlçe Teşkilat Başkanımız Selami Sarıpolat ve İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte Belediye Başkanımız Hacı Akpınar’ı ziyaret ettik ardından belediyemizin ilçe genelinde yaptığı çalışmaları inceledik. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizin ardından Beritan aşiretimizin kanaat önderleriyle kışlık konaklama alanlarında bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Ziyaretlerimiz kapsamında Elazığ Cem Kültür Vakfı ve Ehli Beyt Cem Evi ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ettik. Kıymetli başkanlarıma, vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza yakın ilgilerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. İnandığımız yolda yürürken şehrimizin tamamında vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, sorunlarını dinlemeye ve sorunları çözmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.