Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bir adet çöp kamyonunu Yurtbaşı Belediyesi’ne kazandırdıklarını belirten Yılmaz, ‘Temizlik İmandandır’ hadis-i şerifini kendilerine düstur edindiklerini kaydetti.

“HER ŞEY DAHA TEMİZ BİR YURTBAŞI İÇİN”

24 Ocak depremi sonrası beldede hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını, sonrasında pandemi süreciyle beldenin genelinde dezenfeksiyon çalışmalarının yapıldığını belirten Yılmaz, belediye makine araç parkını da genişlettiklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen çöp kamyonunun belde sakinlerine hayırlı olmasını temenni eden Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz açıklamasında şunları ifade etti:

“Beldemizin gelişimine katkı sağlamak adına çıktığımız bu güzel yolda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Beldemizin genelinde yürüttüğümüz kalkınma hamlemizle Yurtbaşı’yı en güzel belde yapma hedefimiz doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un direktifleriyle beldemize bir adet çöp kamyonu kazandırdık. Bu sayede daha temiz bir Yurtbaşı hedefi doğrultusunda ilerliyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli bakanımız Sayın Murat Kurum’a tüm belde sakinlerimiz adına şükranlarımı sunuyor, yeni aracımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”