Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz medya grubumuzu ziyaret etti.

Televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık tarafından ağırlanan Yılmaz, beldede yürütülen çalışmalarla ilgili mikrofonlarımıza konuştu.

YILMAZ: BELEDİYEMİZ İÇİN NE SÖZ VERDİYSEK YAPACAĞIZ

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, “12 tane sıfır araç belediyemize aldık. Belediyemize bir saat kulesi yaptık. Belediyemiz 12 km asfalt yol yaptı. 10 bine yakın kilit parke döşedik sokaklarımıza. Bundan sonra inşallah önümüzdeki sene güzel projelerimiz var Yurtbaşı için. Belediye binamızı yenileyeceğiz inşallah. 1972 yılında yapılan hizmet binası baya eskidi, yeni bir belediye binasını inşa ederiz inşallah. Gençlerimize söz verdiğimiz spor kompleksini de yapacağız. 25 dönümlük bir yer aldık bunun için. Bu sene faaliyete geçirmeyi düşünüyoruz. Her şeyi bitti ihale aşamasında. Belediyemiz için ne söz verdiysek yapacağız.” diye kaydetti.

Depremin ardından beldede 150 konutun ağır hasar aldığını belirten Başkan Yılmaz, konutları hasar alan vatandaşların bir kısmının başka bölgelerde yapılan konutlara yerleştirildiğini, 18 aile için de evlerinin yerinde konut inşa edileceğini söyledi.

Başkan Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışı ile muhtaç ailelerin her zaman yanında olduklarını söyledi.