Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 2020 projelerini anlattı.

Belde sakinleriyle sürekli iç içe bir anlayışla hareket ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, Yurtbaşı’na değer katacak projeleri bir bir hayata geçireceklerinin altını çizdi.

AMAÇLARINDAN BAHSETTİ

Kış aylarında bozulan yolların onarımı başta olmak üzere beldenin mahalleleri ve köylerde asfalt çalışmalarının hızla başlayacağını kaydeden Başkan Yılmaz, belde de asfaltsız yolun kalmayacağını söyledi. Parke çalışmalarının da sezonda devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, amaçlarının birçok beldeye örnek teşkil edecek hizmetler sunmak olduğunu söyledi.

PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye çalışanlarıyla güzel hizmetlere imza attıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, otobüs duraklarının imalatını kendilerinin yaptığını belirterek, belediye bütçesini tasarruflu bir şekilde kullandıklarını söyledi. Çalışanların alın teri kurumadan hakları olan maaşları günü gününe aldıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, beldenin gelişimine destek sunan personele teşekkürlerini iletti.

Şeker Fabrikası’na ait 25 dönümlük bir alanın belediye tarafından satın alındığını ifade eden Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Spor Toto Teşkilatı’na müracaat ettiklerini ve bu arsaya Spor Kompleksi’nin inşa edileceğini belirtti. Gençlerin modern bir ortamda spor yapabilmelerine olanak sağlamak adına ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini kaydeden Başkan Yılmaz, komplekste her türlü ayrıntının düşünüldüğünü sözlerine ekledi.