Geçtiğimiz günlerde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve yapılan tetkikler sonucunda damar tıkanıklığı tespit edilen Elazığspor Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil’e, öğlen saatlerinde ilimizde faaliyet gösteren özel bir hastanede yapılan operasyonla stent takıldı.

YUMAKGİL: ŞU ANDA KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM

Sağlık durumu iyi olan ve Perşembe günü taburcu edilecek olan Elazığspor Kulüp Başkanı İrfan Yumakgil, “Belirtilerin kardiyolojide çıkacağını söylediler. Necati hocam ilgilendi. Tıkalı damarla tespit edildi. Damarına stent takıldı Diğer bazı damarlarda yüzde 50 durumunda tıkalı. Şuanda kendimi iyi hissediyorum. Hocamın yapmış olduğu operasyona ailem, Elazığspor ve şahsım adıma teşekkür ediyorum” dedi.

DAĞLI: İLAÇLA TEDAVİ YÖNTEMİ UYGULAYACAĞIZ

Başkan İrfan Yumakgil’in Doktoru Prof. Dr. Necati Dağlı, “Başkanımıza efor testi yaptık. Efor testi kötü çıktığından dolayı planlı bir şekilde koroner anjiyografi planladık. Bir damarında yüzde 99 darlık saptadık. O damara bir tane stent koyduk. İki damarında daha yüzde 30 ve 50’lik darlık vardı. O damarlar için ilaçla tedavi yöntemi uygulayacağız” diye konuştu.