Başkan Zülfü Kartakgül: Bir ilki gerçekleştirdik

Bir ilki gerçekleştirerek, yola Elazığ’dan çıktıklarını belirten Vefa Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, tabela derneği olmadıklarını söyledi.

Başkan Zülfü Kartakgül: Bir ilki gerçekleştirdik

Vefa Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül açıklamalarda bulundu.

KARTAKGÜL: ÜLKEMİZ ADINA ÖNEM ARZ EDEN BİR STK’DIR

Vefa Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, derneklerinin kuruluşunun beşinci yılını kutladıklarını ifade ederek, “Her yıl Türkiye Vefa Derneğimizin kutlamalarını pandemi olmadan önce çok güzel organizasyonlarla yapar ve Türkiye hareketimizi Elâzığ’da buluştururduk. Malumunuz pandemi dolayısıyla basınımızın gücünü kullanarak Türkiye Vefa Derneğimizin önemini arz eden bu açıklamaları yapacağız. Türkiye Vefa hareketi 20 Nisan 2016 yılında Elazığ Genel Merkezli kurulmuş, meşalesini aziz şehir Elazığ’dan yakmış ve Türkiye’de birçok il ve ilçede teşkilatlanmayı başarmıştır. Bu vesile ile bu sebepten ötürü gerek şehrimiz adına gerek ülkemiz adına önem arz eden bir STK’dır” dedi.

KARTAKGÜL: HİÇBİR KARŞILIK BEKLEMEMİŞİZDİR

Bir ilki gerçekleştirerek Elazığ’dan derneğin meşalesini yaktıkların belirten Kartakgül, göz dolduran birçok projeyi beş yılda hayata geçirdiklerini söyleyerek, “Türkiye Vefa hareketi kuruluşundan bu güne kadar “Eğitim İle Teröre Dur De” projesi ile göz doldurmuştur. “Minik Yürekler Üşümesin” projesi ile göz doldurmuştur. Her ramazan ayında “Vefa İftar Sofralarında Buluşuyoruz” projesi ile hep sahada olmuştur. Mekke’nin Fethi ve Şehitleri Anma Gecesi’ni her yıl Elazığ’da İslam Alimlerini davet ederek hemşehrilerimiz ile buluşturmuş ve bundan hiçbir karşılık beklememişizdir. Türkiye Vefa Derneği asla bir tabela STK olmamıştır. Ve bundan sonrada olmayacaktır” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137