Elazığspor’umuzun içinde bulunduğu sıkıntıları çözüme kavuşturmak amacıyla planlanan “1967 Ruhu Başkanlar Toplantısı” yapıldı.

Elazığ DoubleTree By Hilton Otelde gerçekleştirilen toplantıya Elazığspor eski Başkanlarından Behçet Susmaz, Ali Cipli, Selçuk Öztürk adına vekâleten Selami Öztürk ve Sedat Karataş ile bordo beyazlı kulüpte daha önce görev yapmış yöneticilerden Osman Dilek, Özer Özkan, Mehmet Ali Erol ve Veysel Demir katıldı.

Toplantıda ayrıca, Kayyım Başkanlığının tespit etmiş olduğu komisyon üyelerinden TSYD Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç, Elazığspor Gönüllüleri Derneği Başkanı Eren Kurnaz ve Elazığspor Platformu Başkanı Zakir Özbey de yer aldı.

Gerçekleştirilen toplantı sonucunda, Elazığspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten bir an önce kurtulması için “Güç Birliği” kararı alındı.

Özellikle kısa vadede maddi problemlerin çözüme kavuşturulması, orta ve uzun vadede ise kalıcı gelirler oluşturulması için somut projelerin belirlendiği toplantıda sürekli koordinasyon ve iletişim içerisinde hareket edilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.