Ramazan ayının beşinci gününde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, iftarlarını vatandaşın evinde açtılar.

ŞERİFOĞULLARI: ALLAH, BU EŞSİZ SAMİMİYET VE KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Hüseyin Yigen ve ailesi ile birlikte iftarını yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte Hüseyin Yilgen kardeşimizin iftar sofrasına misafir olduk. Sofrasını, ekmeğini ve muhabbetini bizimle paylaştığı için kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Allah, bu eşsiz samimiyet ve kardeşliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: SAMİMİYETLE SOFRASINA OTURDUĞUMUZ AİLEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, “Belediye Başkanımız sŞahin Şerifoğulları  ve Gençlik Kolları Başkanımız Emre Burak Kürüm ile birlikte Hüseyin Yilgen kardeşimizin evine misafir olduk. Ramazan-ı Şerif’in getirdiği muhabbet ve samimiyetle sofrasına oturduğumuz ailemize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KÜRÜM: ALLAH SOFRALARINI BEREKETLİ KILSIN

Gençlik Kolları Başkanı Burak Kürüm de, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ve İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım ile birlikte Hüseyin ağabeyimizin iftar sofrasına misafir olduk. Mukaddes olan bu hayırlı ayda, bizleri sofralarında kabul eden ailemize teşekkür ediyoruz. Allah sofralarını bereketli kılsın” dedi.