Başkanlar Vatandaşla İftar Yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm Ramazan ayının beşinci gününde iftarlarını vatandaşların evinde yaptılar.

Başkanlar Vatandaşla İftar Yaptı

Ramazan ayının beşinci gününde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, iftarlarını vatandaşın evinde açtılar.

ŞERİFOĞULLARI: ALLAH, BU EŞSİZ SAMİMİYET VE KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Hüseyin Yigen ve ailesi ile birlikte iftarını yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte Hüseyin Yilgen kardeşimizin iftar sofrasına misafir olduk. Sofrasını, ekmeğini ve muhabbetini bizimle paylaştığı için kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Allah, bu eşsiz samimiyet ve kardeşliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: SAMİMİYETLE SOFRASINA OTURDUĞUMUZ AİLEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, “Belediye Başkanımız sŞahin Şerifoğulları  ve Gençlik Kolları Başkanımız Emre Burak Kürüm ile birlikte Hüseyin Yilgen kardeşimizin evine misafir olduk. Ramazan-ı Şerif’in getirdiği muhabbet ve samimiyetle sofrasına oturduğumuz ailemize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KÜRÜM: ALLAH SOFRALARINI BEREKETLİ KILSIN

Gençlik Kolları Başkanı Burak Kürüm de, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ve İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım ile birlikte Hüseyin ağabeyimizin iftar sofrasına misafir olduk. Mukaddes olan bu hayırlı ayda, bizleri sofralarında kabul eden ailemize teşekkür ediyoruz. Allah sofralarını bereketli kılsın” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ lı
Elazığ lı - 3 yıl Önce

İftar açarken mecbur maskeler çıkmış sosyal mesafe zaten yok ama yemekten sonra daha maske takmanın ne anlamı var zaten yan yana oturup iftar yaptınız. En son çıkan corona yasakları içinde insanların bir birine iftara gitmesi yasak oldu ama nedense yöneticiler örnek olacağına vatandaşa kötü örnek oluyor bu görüntüyü görenler demeyecek mi biz niye gidemiyoruz saat 7 de iftar açılıyor aynı saatte sokağa çıkma yasağı başlıyor. Bu kurallar sadece vatandaşa mı geçerli?

Ilyas
Ilyas - 3 yıl Önce

Siz böyle hareket ederseniz bu korona bitmez gösterişten başka bir halt yediğiniz yok hani mesafe başkan beyler.

iftar
iftar @Ilyas - 3 yıl Önce

Geçen gün kendileri toplu iftarların yasaklandığını açıkladı.yasağı kendileri deliyor.kendilerine yasak yok.adaletsizlik diz boyu...

we
we @Ilyas - 3 yıl Önce

resme bakılırsa başkanlar hayatlarında ilk defa yer sofrasına oturuyor gibi çok rahatsız görünüyorlar

ilyas
ilyas @Ilyas - 3 yıl Önce

sayın valim bunlara sokağa çıkma yasağı ve iftar yasağı yok mu. her yasak vatandaşa mı

ahmed
ahmed - 3 yıl Önce

YAZIK Kİ NE YAZIK...FAKİR SOFRASINA OTURUP ORUÇ AÇMAK GÜZELDİR...AMA BUNU SİYASET İÇİN YAPMAK HİÇTE GÜZEL DEĞİLDİR...YAZIK GERÇEKTEN YAZIK...HAA NEDENSE BU FAKİRLERİN GALİBA HİÇ MASASI YOK HEP YERDE YİYOR BU FUKARALAR NEDENSE YEMEĞİ...ACABA DAHA DAMI BİR GÖRÜNTÜYE FAKİRLİK KATIYOR DİYE BİR TERCİH Mİ..YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK...YAPMAYIN BEYLER BU DÜNYANIN HIRSLARI İÇİN GÜCENDİRMEYİN YARADANI..

Ahmed
Ahmed @ahmed - 3 yıl Önce

Elazığ ironiyi algılayamamışsın. Siz gittiğiniz sofraları hemen yer yemez paylaşıyormusunuz. Doğru ya doğru yanlışa yanlış diyememek hastalığından kurtulmak lazım.

Elazığ
Elazığ @ahmed - 3 yıl Önce

Fakir olduğunu nerden biliyorsun. Belki adam senden benden bile daha iyidir maddi olarak niye milleti aşağı görüyorsun. Asıl fakir sensin ama sen bunun farkında bile değilsin.

Reklam
Reklam - 3 yıl Önce

Reklam

Ahmet
Ahmet - 3 yıl Önce

yer sofrası fotoğrafı servis etmek Ramazan'ın farzlarındandır.

Vedat
Vedat - 3 yıl Önce

Akçakiraz belediye başkanı nın açıklamasında bir kısmı Almanya'da yaşayan Elazığlı bir hemşehrimiz. Buralar dar bir alan, kapalı bir alan. 2-3 üniversitemiz, organize sanayimiz yok. Vatandaş işsiz güçsüz…

Her evde masa var
Her evde masa var - 3 yıl Önce

Bırakın bu RİYA’ yı artık

cakabo23
cakabo23 - 3 yıl Önce

intiharın eşiğindeyim 4 çocuğum var yardım edimnnn

Vatandaş
Vatandaş @cakabo23 - 3 yıl Önce

Kardeş telefon numaranı yaz, arayan olur


SIRADAKİ HABER

banner137