Başkanlığa Ziyaddin Akgüneş Seçildi

Elazığ Harput Folklör Turizm Derneği ve Gençlik Spor Kulübü’nün olağan üstü kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda Ziyaddin Akgüneş, başkan seçildi

Başkanlığa Ziyaddin Akgüneş Seçildi

Kongre Divan Başkanı Fethi Ahmet Özdemir, yıllarda Elazığ kültürüne ve sanatına destek Merhum Bünyamin Eroğlu’nu rahmet andı ve yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dileyerek “ Derneğimizin vizyonunu ve misyonunu yaşatan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar geldi. Şimdiye kadar bizde bu zincirin ayrı ayrı halkaları olmuştuk. Yeni seçilen yönetim kuruşunda ki arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. Gerçekten gençliğimiz için ağır bir yük. Eski faaliyetleri devam getirireler umarım. Gençliğimiz sokak kültüründen kurtarıp iyi bir kültür ile Harput edebi ile yetişmelerine mani olurlar, yetişmelerini engellemezler çaba gösterirler diye düşünüyorum” dedi.

Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde Dernek üyeleri söz aldılar. Üyeler, derneğin eski günlerine dönmesini istediklerini söyleyerek “ Derneğin eski günlere kavuşması faaliyetlerin tekrar canlanması gençliğe hizmet etmesi. Bu temenni ile seçilen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dediler.

Tek listeyle gidilen olağan üstü genel kurulda başkanlığa seçilen Ziyaeddin Akgüneş, merhum Bünyamin Eroğlu’nun yaptığı kültürel çalışmalara devam edeceklerini belirterek “ Bizim için buruk bir toplantıydı. Buruk bir seçimdi.  Çok değerli büyüğümüzün yıllarca Dernek Başkanlığımızı yaptı. Başkanlık yapan Bünyamin Eroğlu’nun vefatından sonra olağan üstü genel kurula gereksinim duyduk. Biz Sayın Bünyamin Eroğlu’nun bugüne kadar yaptığı çalışmalarının devamını yapacağımıza Elazığ milletine sunuyoruz. Biz inşallah onun gittiği yoldan devam ederiz. Fikret Memişoğlu nün ve tabi ki devamında Bünyamin Eroğlu’nun yaptığı faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan olağan üstü genel kurulu sonucunda Ziyaddi Akgüneş başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Köksal Kaymaz, yüksel Baykara, Engün yılmaz, Önder Canpolat, Özkan Türkay ve Şükrü Güngördü.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2018, 18:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hfç
hfç - 6 yıl Önce

vatan a millete memlekete hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner137