Ankara’nın Kalecik İlçesi’nde saat 22.53’de bir deprem meydana geldi.

Meydana gelen depremi AFAD, saat 22.53'te Ankara'nın Kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Kandilli Rasathanesi ise depremi, saat 22.53'te Ankara'nın Kalecik ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

KURUM: OLUMSUZ BİR DURUM VE İHBARLA KARŞILAŞMADIK

Depremin ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara'da Kalecik merkezli meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Depremin hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimizce başlatılan ilk incelemede şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık" ifadelerini kullandı.

KOCA: HERHANGİ BİR CAN YA DA MAL KAYBI OLMAMIŞTIR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise, "Bu akşam Ankara’nın Kalecik ilçesinde yaşanan 4.5 büyüklüğündeki deprem sebebiyle herhangi bir can ya da mal kaybı olmamıştır. Geçmiş olsun Ankara" şeklinde konuştu.

ŞAHİN: CAN VEYA MAL KAYBI BULUNMAMAKTADIR

Ankara Valisi Vasip Şahin, "Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir" dedi.