Başsavcı Köse ve Vekil Demirgöz’e Veda Yemeği

TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun yaz kararnamesi ile Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Osman Köse ve Kayseri Başsavcı Vekilliğine atanan Ömer Demirgöz için veda yemeği düzenledi.

Başsavcı Köse ve Vekil Demirgöz’e Veda Yemeği

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun yaz kararnamesi ile Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Osman Köse ve Kayseri Başsavcı Vekilliğine Atanan Ömer Demirgöz’e veda yemeği düzenlendi.

TEİAŞ Bölge Müdürü Ahmet Saraç tarafından gerçekleştirilen veda yemeğine ayrıca Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

Programda konuşan TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç, Başsavcı Köse ve Vekili Demirgöz’ün geldiği ilk günden itibaren Elazığlıların sevgisini kazandığını söyledi.

SARAÇ: BURADA ÖNEMLİ OLAN HALKIN İÇERİSİNDE YER ALMAK

TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç, “Geldiği günden beri, kendisini bize sevdirdi. Bir abi kardeş gibi Elazığlılarla çalışmaya başladı. Elazığlıların güvenini kazandı. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah gittiği yerde de aynı şekilde aynı görev bilinciyle devam edeceğine inanıyoruz. Tabi burada önemli olan halkın içerisinde yer almak. Halkla birlikte hareket etmek. Ben sivil toplum kuruluşları içinde olan biri olarak bunu çok iyi gördüm. Başsavcı vekilimizde aramızda o da aynı özellikleri taşıyor. Ona da çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de ciddi bir değişim var. Bunu şuanda görev yapan devlet adamlarımız çok güzel şekilde yansıtıyorlar” diye ifade etti.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Köse ve Demirgöz’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Elazığ’ın idarecileri yönünden şanslı bir dönem geçirdiğini kaydetti.

ARSLAN: SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ VE ŞÜKRANLARIMIZI ARZ EDİYORUZ

ETSO Başkanı Asilhan Arslan, “Kendileri adalet temenninde, insani ilişkileri en yüksek seviyede tutarak inanıyorum ki Elazığ’dan çok güzel bir 3 sene geçirdiler. Başarıyla görevlerini ifa ettiler. Biz kendilerine tüm hizmetlerinden dolayı Elazığ iş dünyası olarak sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı arz ediyoruz. Elazığ’ımız içinde bulunduğu günlerde tüm idarecileri ile çok şanslı bir dönem geçirmekte tüm kurum müdürleri ile ilini sahiplenmiş ve kenetlenmiş. Hizmet üreten bir anlayışla görevlerini sürdürüyorlar” dedi.

Elazığ’da huzurlu bir çalışma ortamında yer aldıklarını belirten Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, şehirden güzel duygularla ayrıldıklarını ifade etti.

KÖSE: ÇOK GÜZEL DUYGULARLA ELAZIĞ’DAN AYRILIYORUM

Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, “Burada geçirdiğim 3 yıl içerisinde gerçekten çok huzurlu bir çalışma ortamımız oldu. Vatan millet sevdalısı Elazığlılar bizleri sahiplendiler. Tüm hizmetlerimizde tüm görevlerimizde her türlü desteği verdiler. Bu anlamda ben tüm Elazığlılara ve Elazığ’da görev yapan tüm kamu ve kuruluşlarının yetkililerine teşekkür ediyorum. Çok güzel duygularla Elazığ’dan ayrılıyorum. O yüzden biraz duygusallık da var. İnşallah gittiğimiz yerde de böyle güzel insanlarla karşılaşırız. Ve orada da huzurlu çalışma imkanımız olur” diye kaydetti.

Altı yıldır Elazığ’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Demirgöz, şehrin devletine ve milletine bağlı olduğunu kaydetti.

DEMİRGÖZ: DOSTLUK, VEFA, SEVGİ VE MUHABBET GÖRDÜM

Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Demirgöz, “Elazığ’da 6 yılımı geçirdim. Elazığ’da ne gördün? derseniz. Dostluk, vefa, sevgi ve muhabbet gördüm. Hepsinden önemlisi devlete ve millete bağlılık gördüm. Bu sebeple de bu aziz şehirde görev yapmış olmaktan, bu aziz şehrin insanlarına hizmet etmiş olmaktan her zaman onur ve şeref duyacağım. Bu vesile ile haklarınızı helal etmenizi istiyorum. En kalbi saygı, şükran ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Bir devlet teşekkülü kurum kimin parasından veda yemeği veriyor

SIRADAKİ HABER

banner137