Bayır ve Bişi’den Şerifoğulları’na Teşekkür

17-19 Mart tarihlerinde Ankara’da oynanan final grubu maçlarında elenerek ligi tamamlayan Elazığ Belediyesi Kadın Voleybol takımı yöneticileri, desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Bayır ve Bişi’den Şerifoğulları’na Teşekkür

2020-2021 sezonunda mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 8. grubu namağlup lider bitiren Elazığ Belediyespor Voleybol Takımı, 17-19 Mart tarihlerinde Ankara’da oynadığı play-off maçlarının ardından sezonu tamamladı.

Liglerin tamamlanmasının ardından Elazığ Belediyesi Kadın Voleybol takımı İdari Koordinatörü Ahmet Bayır ve antrenör İbrahim Bişi, sezona ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Geride kalan sezonda transfer yapmadan gruptan namağlup lider olarak çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elazığ Belediyesi Kadın Voleybol Takımı İdari Koordinatörü Ahmet Bayır, genel anlamda başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

BAYIR: KISA SÜRE İÇERİSİNDE BİR AİLE GİBİ OLDUK

Ekonomik problemler başta olmak üzere birçok sıkıntının yaşandığı dönemde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın kulübe sahip çıktığını belirten Bayır, "Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon Elazığ Voleybol Kulübü ismiyle lige başladık. Özellikle ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığımız bir dönemde sporcu kimliği ile Elazığ’ın sporuna her zaman destek olan Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları takımımıza sahip çıkarak kulübümüzü Elazığ Belediyesi bünyesine kattı. 2-3 ay gibi kısa süre içerisinde bir aile gibi olduk. Kulübümüzün tüm sorunları çözüme kavuştu. Bu süreçte sporcularımızın geçmişe dönük ve sezon içerisindeki alacaklarının yanı sıra kulübümüzün tüm borçları ödendi. Bu anlamda bizlere maddi-manevi her daim destek olan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere tüm Belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz." Elazığ Belediyesi Kadın Voleybol Takımı antrenörü İbrahim Bişi ise, "Başarılı bir sezonu geride bıraktığımızı düşünüyorum. Önemli başarılara imza attık. Tamamı Elazığlı sporculardan oluşan takımımızın özellikle grup müsabakalarında sergilediği performans ve namağlup ünvanını alarak play-off gruplarına katılması şehrimiz adına gurur verici bir durumdu” ifadelerini kullandı.

BİŞİ: ŞANSLI OLDUĞUMUZU İFADE ETMEK İSTİYORUM

Antrenör Bişi, belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’na da teşekkür ederek, "Bu doğrultuda sporun içinden gelen bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Vermiş oldukları destekler ve katkılarından dolayı değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2021, 17:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137