Bayram Öncesi Sosyal Mesafeli Tel Kadayıf Kuyruğu

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da bayram ve sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde alışverişe çıkan vatandaşların tel kadayıf için kuyruk oluşturmaları dikkat çekti.

Bayram Öncesi Sosyal Mesafeli Tel Kadayıf Kuyruğu

Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle yarından itibaren uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle her ilde olduğu gibi Elazığ’da da çarşı pazar yoğunluğu yaşanıyor.

Bayram öncesi alışverişe çıkan vatandaşlar, temel ihtiyaçlarının yanı sıra tatlı almayı da ihmal etmiyor.

 Bu nedenle kadayıfçılar yoğun mesai harcıyor.

Kadayıfçıların önünde kuyruk oluşurken, vatandaşların sosyal mesafeyi koruması da dikkat çekti.

SARI: BABAMDAN KALAN BİR MESLEK ONLARDAN SONRA BEN DEVAM ETTİRİYORUM

25 yıldır kadayıfçılık yapan İrfan Sarı, “Babamdan kalan bir meslek onlardan sonra ben devam ettiriyorum. Yarın yasaklar başlıyor. İnsanlar da bayramdan dolayı kadayıf alamaya geldiler kilosunu 13 liradan satıyoruz” dedi.

EREN: YARIM KİLO DA KADAYIF ALACAK OLSAM BEKLERİM

Her bayram buradan kadayıf aldığını belirten Cihan Eren ise “2 saattir sıra bekliyorum. Ben 3 kilo kadayıf alacağım burası çok lezzetli oluyor. Yarım kilo da kadayıf alacak olsam beklerim” diye konuştu.

ÇATALTAŞ: YARIN YASAKLAR OLDUĞU İÇİN BİZDE ŞİMDİDEN KADAYIF SIRASINA GİRDİK

Bayram nedeniyle kadayıf sırasına girdiklerini aktaran Muhammed Çataltaş ise “Yarın yasaklar olduğu için bizde şimdiden kadayıf sırasına girdik. Yaklaşık 1,5 saattir bekliyorum. Biz yine de o bayram sevincini içerimizde kayıp etmek istemiyoruz. Evde de olsa ailemizle beraber güzel bir bayram geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cemal
Cemal - 4 yıl Önce

Beyefendinin kadayıfı çok güzeldir.her zaman alırım.bugün yine aldım..Allah hayırlı kazançlar versin.Küçük esnafımızı her daim desteklemeye devam.. İyi bayramlar Elazığ

SIRADAKİ HABER

banner137