Belediye 24 Haziran'a Hazır

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye olarak 24 haziran Seçimlerine hazır olduklarını belirterek çalışmalarını anlattı.

Belediye 24 Haziran'a Hazır

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye olarak seçim günü yapılacak olan çalışmaları kamuoyu ile paylaştı.

ELAZIĞ’IMIZ EN GÜZEL ŞEKİLDE DEMOKRATİK HAKLARINI KULLANARAK PROPAGANDALARINI YAPMAKTADIRLAR”

Başkan Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milletvekili seçimlerinin sonuna doğru gelindiğini ve iki gün sonra bütün vatandaşlarımızın sandık başına giderek oylarını kullanacaklarını belirterek konuşmasını şöyle devam ederek “Bugüne kadar yapılan seçim çalışmalarında, Elazığ’ımız en güzel şekilde demokratik haklarını kullanarak propagandalarını yapmaktadırlar. Ben bu vesileyle anlayış gösteren, huzur içinde bu çalışmaların devam etmesine vesile olan bütün milletvekili adaylarımızı tebrik ediyorum ve Elâzığ adına onlara teşekkür ediyorum” dedi.

“ALO 153’Ü ARASINLAR”

Başkan Yanılmaz seçim günü engelli ve yaşlı vatandaşların oy kullanmaları adına bir ekip görevlendirdiklerini belirterek “Vatandaşlarımızın oylarını rahat kullanabilmeleri için özellikle sandıklara gitme zorluğu çeken engelli olan ve yatağa bağlı hastalarımızın Alo 153’ü aradıklarında bulundukları yerden alarak seçim bölgelerine götürüp oylarını kullandırtacağız. Tekrar onları evlerine bırakma görevini Elâzığ Belediyesi olarak biz üstlendik” diye kaydetti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz merkeze bağlı köylerde oy kullanacak seçmenler için de ayrı bir ekip oluşturduklarını ifade ederek ““Ayrıca bu seçimde Elâzığ merkez köylerinde oyunu kullanıp da Elâzığ’da ikamet eden merkez köylerine gitme ihtiyacı duyan bütün seçmenlerimizin bu haklarını kullanabilmeleri için Elazığ Belediyesi olarak hazırlıklarımızı yaptık ve onların oylarını kullanmaları için merkez köylerine araçlarımızda götüreceğiz oylarını kullandıktan sonra da tekrar evlerine getireceğiz” diye vurguladı

“24 HAZİRAN SEÇİMLERİNİN ÖNCELİKLE MİLLETİMİZE, ÜLKEMİZDE, ELAZIĞ’IMIZA HAYIRLI OLSUN”

Seçim günü sandık görevlilerinin yemek ihtiyacının Elazığ Belediyesi tarafından karşılanacağını ifade eden Başkan Yanılmaz sözlerini şöyle tamamlayarak "16 Nisan 2017 yılında yapılan referandumda bütün sandık görevlilerinin yemek ihtiyacını Elâzığ Belediyesi olarak biz karşılamıştık. Aynı şekilde 24 Haziran seçimlerinde de herhangi bir kargaşaya mahal bırakmamak için bütün parti görevlilerinin, sandık başkanlarının, güvenlik elemanlarının, okul sorumlularının ve sandık görevlilerinin yemek hizmetlerini Elâzığ Belediyesi olarak biz üstlenmiş durumdayız. İnşallah 24 Haziran'da saat 12.00 ile 14.00 saatleri arasında bütün okullarımızdaki görevlilere yemeklerini Elâzığ Belediye personellerimiz ulaştırmış olacak ve seçim için görevli vatandaşlarımız yemek dağıtma sıkıntısından kurtulmuş olacak. Ben şimdiden 24 Haziran seçimlerinin öncelikle milletimize, ülkemizde, Elâzığ’ımıza ve bütün hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, geleceğimiz bugünden aydınlık daha güçlü daha kuvvetli olacak diyor hepinizi muhabbetle selamlıyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137