Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan programı kapsamında Olgunlar Mahallesi ve 1. Harput Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Başkan Arslan ekibiyle AK Parti’nin Vali Fahri Bey Caddesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Arslan çalışmalarına Olgunlar Mahallesi’nde başladı.

Olgunlar Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Arslan mahalle halkının sorunlarını yerinde görmek amacıyla Elazığ’da gitmedik yer bırakmadıklarını programı çerçevesinde de Olgunlar Mahallesi’ne geldiklerini ifade etti.

Burada çalışmalarını tamamladıktan sonra Başkan Adayı Arslan 1. Harput Caddesinde programına devam etti.

Diğer yandan şehirde bulunan diğer siyasi partileri de ziyaret eden Arslan’ın bugünkü durağı ise AK Parti oldu.

Vali Fahri Bey Caddesinde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Arslan burada yaptığı açıklamada, "Seçime sayılı günler kala şehrimizde bulunan diğer siyasi partileri de ziyaret etmek istedik bu vesile ile de bugün buradayız hüsnü kabullerinden ötürü il başkanımıza ve parti mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

ARSLAN: BU KARDEŞLİK UFKUNUN DEVAMI İÇİN BURADAYIZ

Başkan Arslan, “Hepimizin tek amacı ve isteği 31 Mart akşamı kazananın şehrimizin olmasıdır. Seçim sürecinde konuştuğumuz konular gündeme getirdiğimiz mevzular şehrimiz ile ilgili sorunların çözülmesi ve şehrimizin bölgesinde hak ettiği yere taşınmasıdır. Yaşanabilir bir Elazığ için bizde bütün çabanızı katkımızı bu istikamette yürütüyoruz. Bizlerde seçim sürecinin Elazığ’a katkı sağlayacak şekilde ilerlemesini ve şehirde bu seçim çalışmaların da nezaketin, üslubun, karşılıklı olgunluğun elbette hakim olmasını istiyoruz ve bu anlamda bizde çaba harcıyoruz. Bu anlamda diğer siyasi partilerde üzerlerine düşünlerini yapıyorlar sağ olsunlar Elazığ bu anlamda fazlasıyla demokratik bir seçim atmosferinde ve bu hepimiz için mutluluk verici bir hadise. Bizler de bu süreç içerisinde ve bu süreç sonrasında da birlikte yaşayacağız. 10 gün sonra bu seçim süreci bitecek ve yine yüz yüze bakacağız bu kardeşlik ufkunun devamı için buradayız”ifadelerini kullandı.