Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan programı çerçevesinde SSK, HAK-İŞ Sendikası, İHH İnsani Yardım Vakfı, TOÇ BİR-SEN ve Elazığ Otomobil ve Motor Sporları Kulübü Derneği’ni ziyaret etti.

ARSLAN: YATIRIMLARI YANLIŞ, DOĞRU BİR ŞEKİLDE YAPILMAYAN BİR ŞEHİRLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Elazığ Otomobil ve Motor Sporları Kulübü Derneği’nde bir açıklama yapan Haluk Arslan, “Yatırımları yanlış, doğru bir şekilde yapılmayan bir şehirle karşı karşıyayız. Bütün bunları çözmek için azim ve kararlılık, birikim ortaya koymamız lazım. Bunların çoğu teknik işler. Eğer şehrin genel belediyecilik anlamda, belediyenin asli işlerini yapması anlamında, sorunları çözülürse belediye gerçekten çalışan bir belediye, üreten bir belediye olursa, şehir insanlarını da mutlu kılacak ve şehir insanlarının potansiyellerini ortaya çıkarmasına da vesile olacak. İnancımız da bu”diye kaydetti.

ARSLAN: YATIRIMLARA ELAZIĞ BELEDİYESİ ÖN AYAK OLACAK VE ÖNCÜLÜK EDECEK

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan, “Elazığ insanı çalışkan insanlar, dürüst insanlar, şehirde yaşayan gençlerimiz girişimci, cesur. Bu gençlerimizin önünü açacak bir belediyeye, kurumsal yapıya ihtiyacımız var. Biz aslında kendi kendimize yeteriz. Elazığ kendi sermayesini ürettiği parayı dışarıya kaçırmayacak. Biz Elazığ’ın parasının Elazığ’da kalması için belediye çalışmalarını organize edeceğiz. Hatta Elazığ’a Elazığlı girişimcilerin çekeceği yatırımlara Elazığ Belediyesi ön ayak olacak ve öncülük edecek. Alt yapı sorunları çözme ile yatırımcıların önünü açacak. Bugün şehrimizdeki istihdam sorunu, üretim sorunun arka planının sonunda işlenmeyen mekanizmalar var. Biz bunu böyle görüyoruz. Mekanizmaları işletirsek, belediye işini doğru düzgün yaparsa, planlaması şeffaf olursa, imarı katılımcı ve insanları kazandıran refaha ulaştıran, çevreyi sağlıklı hale getiren plan olursa, alt yapısı sağlam olursa, bu şehir insanıyla kalkınacaktır ve daha ileriye, geleceğe daha umutla bakar bir duruma gelecektir. Otomobil sporları bu şehre gerçekten çok ciddi katkı sunulacaktır” dedi.