Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında kentteki çalışmalarına sürdürüyor.

Programı çerçevesinde başkan adayı Arslan sabah saatlerinde İstasyon Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinin ardından Arslan Yol-İş Sendikası, Tüm İşçi Emeklileri Derneği ve Şuurlu Öğretmenler Derneği’ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan seçim çalışmaları programı kapsamında İstasyon Caddesi’nde bulunan esnafla bir araya geldi.

Başkan Arslan esnaf ile ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik zorlukları istişare etti.

ARSLAN: MUTLU BİR KENT ORTAMI OLUŞTURACAĞIZ

Elazığ’da yerli esnafın ticaretini canlandırmak adına seçim sonrası atacakları adımları açıklayan Arslan, “Bugün burada esnafımız bizi güler yüzüyle karşıladı bizde iş başına geldiğimizde esnafımızın yüzünü güldürecek ticaretini kolaylaştıracak adımlar atacağız. Şehrimizin ekonomik durumunu en üst seviyelere taşıyacak projeler ile mutlu bir kent ortamı oluşturacağız” dedi.

Başkan Arslan Şuurlu Öğretmenler Derneği tarafından düzenlenen Merhum Başbakan ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ı anma programına katıldı.

ARSLAN: KARARLILIĞIMIZ VAR, PROJELERİMİZ VAR, UFKUMUZ VAR

Başkan Arslan burada yaptığı konuşmada, “Hocamızın verdiği mücadele bu ülke için bu toplum için “Yaşanabilir Bir Türkiye”, “Yeniden Büyük Türkiye” ve “Yeni Bir Dünyanın Kurulması” ideali çerçevesinde bizlerde çaba sarf edeceğiz. Önce kendi mekânlarımızı yaşanabilir kılacağız. Bugün bir belediye seçimiyle karşı karşıyayız yapacağımız şey; hocamıza söz verdiğimiz gibi yaşanabilir bir şehri inşa etmek. Sıkıntı ve sorunları çözmek güzellikleri çoğaltmak için çaba ve gayret sarf edeceğiz ki bu noktada kararlılığımız var, projelerimiz var, ufkumuz var. Bu anlamda onun gösterdiği hedef doğrultusunda verdiğimiz söz için mücadele edeceğiz” diye kaydetti.

ARSLAN: USULSÜZLÜKLERİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Başkan Arslan, “bugün bu şehirde bizim yapmamız gereken işler bellidir. İşimizi doğru ve dürüst şekilde yapacağız, yolsuzluklar, usulsüzlükleri ortadan kaldıracağız”ifadelerine yer verdi.