Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif mahallelerinde kaldırım yenileme bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Salıbaba, Doğukent, Rızaiye, Esentepe, Fevziçakmak, İzzetpaşa, Üniversite, Rızaiye, Abdullahpaşa mahallelerinde modern ve sağlam yapıda kaldırımların yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir genelinde hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Yanılmaz , “Elazığ Belediyesi olarak ihtiyaçlara cevap vermek için tüm personelimiz ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat yürüyebilmelerini sağlamak amacındayız. Bir yandan kırılmış ve kullanılamaz haldeki kaldırımlar yerine daha estetik kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise asfalt ve yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin estetiğine katkı sunmak adına bundan sonra da aynı tempoyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 18:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat
Murat - 6 yıl Önce

Yaptığınız her iş estetikten uzak, uyduruk, çirkin ve kalitesiz. Kaldırım yapıyorsunuz, onu da beceremiyorsunuz. Arkanızda pisliğinizi bırakıp gidiyorsunuz, gelip temizlemiyorsunuz bile. Sizin yaptığınız iş bu kadar olur işte, Elazığ Belediyesi!

SIRADAKİ HABER

banner137