Belediye Ekipleri Su Arızalarına Müdahale Ediyor

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için şehir genelinde meydana gelen su arızalarına müdahale ediyor.

Belediye Ekipleri Su Arızalarına Müdahale Ediyor

Vatandaşlar tarafından 185 su arıza ve 153 beyaz masa çağrı merkezine gelen su arıza ihbarlarını değerlendiren ekipler, arıza ve patlakların tamir edilmesinin yanında, şebeke hatlarında eskimiş, yıpranmış ve kullanılmaz durumdaki boruları yenileriyle değiştirerek, vatandaşın sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

YAŞANAN SU KESİNTİLERİ ARIZADAN KAYNAKLI

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehrin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayan Hamzabey Barajı İçme Suyu Ana İsale Hattının, Karşıyaka Arıtma Tesisinden Doğukent depolarına ulaştıran 5 km’lik isale hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte depoların tam kapasite dolu olduğu, yaşanan su kesintilerinin ise arıza kaynaklı olduğu belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ali
Ali - 4 yıl Önce

Belediyenin işi değil mi tabi ki müdahale edecek bunu haber yapmadaki mantık

Asassa
Asassa - 4 yıl Önce

Ne haber ama... Bravo,tebrikler kutluyorum sizi...

mihrali
mihrali - 4 yıl Önce

önce mahallelere su versin de ondan sonra arıza var mı yok mu müdahale etsin bu kadar yandaş medya olunmaz keşke biraz da su kesintilerini haber yapsanız da biraz işe yarasanız. çarşı mahallesinde haftada enaz 3-4 gün sular kesik özellikle cuma günleri bunu da haber yapın da haberci olduğunuzu görelim. takipteyim

.
. - 4 yıl Önce

Ben mi gelip müdahale edeceğim?tabiki bekediyenin görevi olduğu için Belediye müdahale edecek.

Rıdvan Yurdakul
Rıdvan Yurdakul - 4 yıl Önce

Ya kardeşim su arızalarına kim müdahale edecek bune biçim haber

Fatih
Fatih - 4 yıl Önce

Belediye Su arızalarına müdahale ediyor diyorsunuz da su varmıki arızaya müdahale edilsin. Abdullahpaşa mah de haftada en az üç gün su yok birde su kesintisi olmiyacak demiştiniz. Yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER

banner137