Antalya Kepez AK Parti Belediye Meclis üyesi hemşehrimiz İsmail Kaya, medya grubumuzu ziyaret etti.

Genel Yayın yönetmenimiz Zeki Akbıyık tarafından karşılanan İsmail Kaya,24 Ocak depreminin ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile de Elazığ’a gelerek, temaslarda bulunmuştu.

24 Ocak depreminden sonra devletin ve tüm Türkiye’nin imkanları ile Elazığ’da olduğunu anımsatan İsmail Kaya, şimdilerde şehir genelinin toparlanmaya başladığını söyledi.

KAYA: DEVLETİMİZİN İMKANLARININ YOĞUNLUĞUNUN ELAZIĞ’DA OLDUĞUNA İNANIYORUM

Konut yapım ve yıkımlarının devam ettiğini ifade eden Kaya, Elazığ’ın daha fazla hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek, “Devletimizin o günkü imkanlarının burada olduğunu gördük. Türkiye’nin 4 bir yanından buraya destek, yardım yağdığını gördük. Bugün yapılaşma ile ilgili, yıkımlarla ilgili birçok yeri gezdim, baktım. Ciddi bir toparlama var ancak Elazığ için yeterli mi dersek yeterli değil. Yeterli olmamasının nedeni çok fazla alanda inşaat yıkıntılarını gördük. Çok fazla alanda yapılaşmayı gördük. TOKİ binalarını gördüğümde çok hoşuma gitti. Birkaç tanesini gezip görme ihtiyacı hissettim. Baktığımda Elâzığ’da yaşayan ailelerde gördüğüm kadarını söylüyorum bir 15-20 metre kare daha büyük bir yapı olmuş olsaydı büyük olasılıkla Elazığlı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılık vermiş olurdu ama hizmet anlamında baktığımızda Elazığ’ın daha çok hizmete ihtiyacı var. Yapılaşma konusunda, yıkımlar konusunda daha çok çalışmamız lazım. Bir Elazığlı olarak devletimizin imkanlarının yoğunluğunun Elazığ’da olduğuna inanıyorum” dedi.