Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantıları Sona Erdi

Elazığ Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarının son oturumuyla devam etti. Toplantıda önemli gündem maddeleri görüşüldü.

Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantıları Sona Erdi

Elazığ Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın başkanlığında gerçekleştirilen üçüncü oturumla devam etti.

Meclisin ilk gündem maddesini Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin Müteşebbis heyetinde kurucu üye olarak yüzde 33,5 katlım payı ve 5 üyesi ile yer alması, hesaplanacak katılım payının belediye başkanı bütçesinden karşılanması hususları ile ilgili işlemleri yürütmek üzere belediye başkanına yetki verilmesi oluşturdu.

Konu ile ilgili söz alan MHP Meclis Grup Başkanı Behçet Susmaz, müteşebbis heyetinin içinde partilerinden hiçbir meclis üyesinin yer almadığı için maddeye red oyu kullanacaklarını söyledi.

Başkan Şerifoğulları ise, “size içeriden bilgi mi sızıyor, henüz isimleri belirlemedim, sadece bana yetki verilmesini teklif ediyoruz” dedi.

Gündem maddesi meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Daha sonra ise sözü İyi Partili Meclis üyesi Gültekin Koç aldı.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şerifoğulları, “özelleştirme ile birlikte işe alınan özel halk şoförlerinin de belediye bünyesinde çalışmaya devam edecektir” diyerek, muhalefete göndermede bulundu.

EBUAŞ’la ilgili zarar ettiği iddialarına da değinen Başkan Şerifoğulları, göreve geldikleri süre içerisinde şirketin zarar etmediğini kaydetti.

Konuşmalarda Kültür Park’ın özelleştirilmesi de gündeme geldi.

Gündem maddesi oylamaya sunuldu ve oy çokluğu ile kabul edildi.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137