AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek Elazığ’a geldi.

Milletvekili Berdibek, Elazığ’da Kanal Fırat Televizyonuna özel olarak açıklamada bulundu.

“ELAZIĞLILARI ÇOK SEVİYORUZ”

Bingöl ve Elazığ arasındaki uyuma değinen AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, “Bingöllüler canımızdan bir parça. Her zaman en güzel şekilde anmak bizim için bir şereftir. Bingöllüler vefakardır, cefakardır, mütevazilikleriyle, alçak gönüllükleriyle toplumdaki yerini bilen insanlardır. Milli ve manevidirler. Elazığ’ın yapısına uygunlar. O yüzden de biz Bingöl, Elazığ farkını görmüyoruz. Bir entegrel noktasına baktığımız zaman hep bazen diyorum ki; espri de olsun diye Elazığ devletin kalesi ama Bingöl süzgeçtir. O yüzden de Bingöl Elazığ bir arada olursa her zaman daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Bu konuda da biz çocukluğumuz, genel geçmişimiz hep Elazığ bağlantılı. Elazığ sokaklarında büyüdük, Elazığ caddelerinde büyüdük. Elazığ’da farklı ortamlarda olduk. Elazığlılara karşı ayrı bir ilgimiz var. Elazığlıları çok seviyoruz. Özellikle Elazığ’daki Bingöllülerin Elazığ’la entegre olması bizleri daha mutlu ediyor, daha da memnun ediyor. İnşallah bu birlikleri, beraberlikleri daim olacaktır” ifadelerini kullandı.

“GENEL OLARAK BAKIYORUZ”

Milletvekili Berdibek, “Bir defa biz bir entegre noktasını ele aldığımız zaman Bingöl huzur bulursa Elazığ huzur bulur. Tunceli huzur bulursa Elazığ huzur bulur düşüncesiyle hareket ediyoruz. Şu anda AK Parti’nin bakış açısı da bu. Genelde hükümetimizin bu konudaki çalışmaları taktire şayandır ve duyarlılık noktasında da farklılıkları gözeten bir yapıdayız. Ne yapıyoruz? Diyoruz ki; genel anlam itibariyle yapacağımız yatırımlar toplumun bütün katmanlarına huzur ve refah getirecekse biz bu birliktelik adına yola çıkmış bulunmaktayız. O yüzden de bize yakışanda o dur zaten. Bölge olarak bakıyoruz, il bazında değil. Genel olarak bakıyoruz. Türkiye bazında. Şu anda bize yakışanda bölge bazındaki Milletvekilleri olarak bana göre bölge Milletvekilleri arasındaki bu diyalog, bu istişare inşallah daha da güçlü bir ortam sağlayacaktır ve güçlü bir atmosfer oluşturacaktır” şeklinde konuştu.

“GÜZEL ŞEYLERİN OLACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR”

Berdibek, “Hep şunu anlatmışımdır; hükümet bu konuda duyarlıdır, desteği tamdır. Geriye kalan, biz siyasilerin bu konuda yapabilecekleri nedir? Bir arada olmak, istişare içerisinde olmak, toplumun dertlerine derman bulma noktasında özverili bir çalışma ortamı sağlamalıyız Bunlar yaratırsak inşallah toplumun gönlünde taht kurarız. Zaten toplumunda bizden eklentisi huzur, refah ortamıdır. Bu konuda da ciddi çalışmalarımız vardır. Yani hükümetin kararlılığı, dik duruşu bölgedeki sükunetle beraber cazip hale getirmiştir, cazibe merkezi haline getirmiştir. Yavaş yavaş turizm bakımından olsun, ekonomide olsun, sanayide olsun, diğer konularda olsun; ciddi anlamda da açılımlar beraberinde gelmeye başladı. İnşallah güzel şeylerin olacağına inancımız tamdır” dedi.

“CİDDİ ANLAMDA BİR BAŞARI ELDE EDECEĞİMİZE İNANIYORUZ”

Yerel seçimlere değinen AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, “Bana göre yerel seçimler bu defa farklı ve güzel şeyler getirecektir. Çünkü artık toplumda bir şeyleri elde etmeye başladı. Geçmişten günümüze kadar bu memleketin bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne saldıran, bu memlekete ihanet edenlerle bu memleketin gerçek sahipleri arasından ortaya koydukları mücadelede sağduyu galip gelecektir. Bizler bu memlekete demokrasi adına, temel hak ve hürriyetler adına, özgürlükler adına her şeyi yaptık. Ama maalesef bu memleketin birlik, beraberliğin çomak sokmak isteyenler bu seçimde hüsran yaşayacaklardır. Bu seçimde başarı genelde milletin iradesi noktasında millet şunu diyecek ‘artık yeter, söz milletindir, bu konuda kararlılığımız kesindir ve bölge huzur istikrarı noktasında da bir yapı içerisine girecektir’. Ben bu konuda da ciddi anlamda bir başarı elde edileceğine inanıyorum. Yalnız aday faktörü çok önemli. Bölgede adaylara önem vermek lazım. Çünkü her zaman partilerin gücü vardır ama partilerin gücünü tamamlayan da aday faktörleridir. Bu aday faktörlerini de gözetmeden geçmemek lazım. İnşallah güzel bir aday faktörü noktasında birlikteliğimizi oluşturursak partinin gücü, adayın gücü, bunları bir arada tutarsak ciddi anlamda bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

“ELAZIĞLILARIN ANKARA’DA BİR ŞUBESİ OLARAK HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek Elazığlılara selam ve saygılar diye sözlerine başlayan Milletvekili, “Elazığ’a selam saygılar, Elazığlıları çok seviyoruz. Elazığlıların Ankara’da bir şubesi olarak da hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün Elazığlı kardeşlerimizin talep, arzu, istekleri doğrultusunda başımızın, gözümüzün üzerinde yerleri var. Milletvekilleri arkadaşlarımızla çok güzel bir istişare içerisindeyiz, diyalog içerisindeyiz. Onlarda zaten kapılarını sonuna kadar Elazığlı kardeşlerimize açmışlar. Biz de beşinci Milletvekili olarak her zaman onların yanında olmaktan şeref duyarız” diye kaydetti.