Elâzığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu vefatının 92. yılında besteci Muallim İsmail Hakkı Bey, anısına konser düzenleyecek.

12 Nisan Cuma günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde düzenlenecek konserde İsmail Hakkı Bey’in besteleri seslendirilecek.

BÜRHAN: KONSERLERİMİZE DEVAM ETMEKTEYİZ

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Koro Müdürü Olcay Bürhan, “ Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü olarak, etkinliklerimize, programlarımıza periyodik konserlerimize devam etmekteyiz. Bu haftada 12 Nisan Cuma günü saat 20.00’da Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde Muallim İsmail Hakkı Bey bestelerinden oluşan bir konserle izleyicilerimiz karşısında olacağız. Koro şefimiz Kenan Çimtay yönetiminde, koro sanatçılarımız tarafından birbirinden güzel muallim İsmail Hakkı Bey’in bestelediği koro ve solo olarak sanatçılarımız tarafından seslendirilecektir. Elazığ devlet klasik Türk müziği korosu müdürlüğü olarak, geçmişten günümüze gelen bestekarları anmak ve onların eserlerini tanıtmak ve sanat musikisini sevdirmek ve düzenlemek amacıyla düzenlediğimiz bu konserlerimizde Klasik Türk Musikisinin en büyük üstatlarından İsmail Hakkı Bey Hocamızın bestelerinden oluşan bir repertuarla izleyicilerimizin karşısına çıkacağız. Ve bu besteleri koro sanatçılarımız izleyicilerimiz için seslendireceklerdir” dedi.

Bürhan, 12 Nisan Cuma günü Nurettin Ardınçoğlu Kültür Merkezinde saat:20.00’da gerçekleşecek konsere tüm Elazığlıları davet etti.