Beydalı Köyü Camisinin Yapımı İçin İlk Çivi Çakıldı

Beydalı Köyü Muhtarı Gülizar Demirpolat, köyleri için yaptırdıkları cami için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Muhtar Demirpolat, “Güzel projeli bir cami olacak inşallah” dedi.

Beydalı Köyü Camisinin Yapımı İçin İlk Çivi Çakıldı

Beydalı Köyü’nde cami yapımı için çalışmalar başladı.

Beydalı Köyü’ne yapılacak olan cami için ilk çiviler çakıldı.

DEMİRPOLAT: GÜZEL PROJELİ BİR CAMİ OLACAK

Beydalı Köyü Muhtarı Gülizar Demirpolat, “Güzel bir çalışmanın içerisindeyiz. Köyümüze güzel bir cami yapmak istiyoruz. Temelini atmış bulunuyoruz. Çivilerimizi çaktık, temelimizi atacağız. Minaresiyle, gasil hanesiyle, kadın imam odasıyla güzel projeli bir cami olacak inşallah. Camimizin şadırvanı olacak. Burada çalışan ustalarımıza çok teşekkür ediyorum. Hayır sahiplerimizden hayırlarını, desteklerini esrigememelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

DEMİRPOLAT: BEYDALI KÖYÜ’NE GÜZEL BİR ESER BIRAKIYOR

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat da, “Muhtarımıza bir teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun bu hayırseverliğinden dolayı, cesaretinden dolayı. Muhtarımızı kutluyoruz, tebrik ediyoruz. Allah güç kuvvet versin. Allah hayırlarınızı kabul etsin inşallah. Beydalı Köyü’ne güzel bir eser bırakıyor. Yan tarafta imam evini, lojmanını yaptı. Köy odası, muhtarlık binası, taziye evi aynı zamanda çocuk parkı. Elazığ belediye başkanına da teşekkür ederiz. İl Özel İdaresi ile burada kilitli parke muhtarımız burada yaptırdı. Allah razı olsun. Rabbim mahcup etmesin, utandırmasın inşallah” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2022, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137