MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Yümrü Polat ve Harputlular’ın düzenlediği program ile Harputlu vatandaşlarla bir araya geldi.

POLAT: DOSDOĞRU OLDUĞUNDAN ŞÜPHEMİZ OLMADIĞI İÇİN DESTEKLİYORUZ

Yümrü Polat, “Harputluların Bilal Çoban’a destek vermesi… Bilal Çoban’ın şahsiyetinden, adil davranmasından, güvenilirliğinden, haklıyı haksızı ayıran, fakir, fukara garibanın hakkını bilen kişiliğinden, hizmeti üreteceğinden, vatan bayrak millet sevgisinden yana dosdoğru olduğundan şüphemiz olmadığı için destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: MİSYONUMUZU YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, “Alttan yukarıya doğru ve 9 yılda geldiğimiz bu noktada Allaha şükürler olsun ki; bugün hemşehrilerimizin gözüne bakacak yüzümüz, karşılarında duracak dik bir duruşumuz var. Hiç kimseye teslim olmadan, hiç kimseyle ilişki kurmadan hiçbir emperyal güce ya da farklı bir odağa teslim olmadan dimdik bir şekilde karşınıza kadar geldim. Bu biraz toprağın bize vermiş olduğu hasret, biraz tarihin bize vermiş olduğu bize yüklemiş olduğu bir misyondu. Bu misyonumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim Milliyetçi Hareket Partisi’nin genelde inancı olan bin yıllık bir gelenekten geldiğimizi varsaydığımız ve daha bin yıl daha bu ülkenin yaşayacağı bu devletin bu milletin var olacağını düşündüğümüz ideallerimiz var. Bin yıllık geçmişten gelip bin yıllık geleceğe gidecek bu süreçte bize bir an olmak için çorbada tuzumuz olsun bizimde dik bir duruşumuz olsun, tarihin bir köşesinde bizimde bir imzamız ve ismimiz olsun diye mücadele ede ede geldik. Sizin burada farklı yerlerden farklı partilerden geldiğinizi ve bir ilmikten boşanırcasına burada toplandığınızı biliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: TAMAMEN İNSAN ODAKLI ÇALIŞTIK

Bilal Çoban, “Hangi siyasi partide olduğunuzun hiçbir önemi olmadığını benim yol gidişimden anlayabilirsiniz. 9 yıldır beni kendinizde tanırsınız, bir buraya gelen arkadaşlarımızdan belki 50 yıldır tanıdıklarımızda var. Fakat benim bu siyasi parti olarak 9 yıllık adaylığım sürecinde beni tanıdınız, tanımladınız. Parti ayrıcalığı yapmayacağımı, kimseyle bir ideolojik ilişki kurmayacağımı ve elbette ki müracaat ettiğim partiden ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kırmızıçizgilerinden endişe etmeden benim çizgilerime ve ideallerime yakın bulduğum ve ülkesine, milletine, devletine bağlı insanlardan oluşan, özellikle ‘liderin önce ülkem, sonra partim, sonra ben’ çizgisine bende aynı şekilde katıldığım için bizim için önemli olan şehrimizdir. Gerisinin hiçbir önemi yoktur. Olur olmaz o önemli değil. Verdiğimiz emek şehrimiz içindir, verdiğimiz emek insanlar içindir. Gece uyumadan, gündüz oturmadan çok uzun bir mücadeleyle buraya kadar geldik. Bu kolay bir süreç değil. 10 gün, 100 gün, bin gün değil hep sabah seçim olacakmış gibi ama seçim odaklı değil tamamen insan odaklı çalıştık” dedi.