Bilal Çoban, Toplanan İmzaları Yetkili Birimlere Gönderdi

HAZARSAM tarafından, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin eski alanında 2. basamak sağlık hizmeti verilmesi için başlatılan imza kampanyasında toplanılan imzalar, bakanlığa gönderildi.

Bilal Çoban, Toplanan İmzaları Yetkili Birimlere Gönderdi

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne taşınan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kapatılmaması ve 2. Basamak Devlet Hastanesi olarak hizmet vermesi için Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından imza kampanyası başlatılmıştı.

“Sessiz kalma, gücümüze güç kat” sloganıyla başlatılan imzalar, postanende doldurulan formlarla yetkililere gönderildi. 

“REKOR BİR KATILIM OLDU”

12 saatlik imza kampanyasına rekor bir katılım olduğunu ifade eden HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Bayramdan önce 12 saatlik bir imza kampanyası başlatmış ve hastanenin tekrar devlet hastanesi olarak görevine devam etmesi ile ilgili imza toplamıştık. 12 saat süren bu imza kampanyasına gerçekten rekor bir katılım oldu. 7bin 623 kişi 12 saat içinde devlet hastanesinin tekrar aktif olarak hayatına devam etmesi noktasında geldiler imza verdiler. Ancak araya bayramın girmesi ile birlikte biraz önce PTT’ye kargo aracılıyla geldik ve bu çoğalttığımız imzaları görevlilere ilettik”dedi.

“KEŞKE ABDULLAHPAŞA TARAFINDA DEVLET HASTANESİ KURULSA”

Çoban, Elazığ’da mutlaka bir devlet hastanesi olmasını istediklerinin altını çizerek, “AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Numan Kurtulmuş’a bir tane dosya gönderdik, 5 tane milletvekilimize gönderdik. 2 tane bakan yardımcımız var bakan yardımcısı Elazığlı hemşehrimiz onlardan destek istedik. Onlara gönderdik. AK Parti, MHP ve CHP il başkanlarına göndererek onlardan da benzer bir şekilde durumu izah ederek destek istedik ve sayın valimize göndererek kendisini bilgilendirip konu ile ilgili destek istemiş olduk. Talebimiz şudur Türkiye’nin sadece Elazığ ilinde Devlet Hastanesi yoktur. Bir devlet hastanesi açılmasını arzu ediyoruz. Şunun için arzu ediyoruz, bildiğiniz gibi yeni Şehir Hastanemizin kurulmasıyla gerçekten çok güzel olmuş bunu ifade etmeliyiz, harika bir şehir hastanemi oldu bende gittim gezdim bir iki hasta ziyaretinde bulundum gerçekten harika ve fakat devlet hastanemizin de aktif bir şekilde hayatını devam ettirmesini istiyoruz. Sayın il sağlık müdürümüzün ifade ettiği gibi devlet bir anlaşma yapmadıysa bu doluluk oranı konusunda o zaman devletimiz bir devlet hastanesi kursun. Eğer ortada bir anlaşma varsa Rönesans gurubu gelsin Devlet Hastanemizi aktif edip orayı da işletsin. Ama bu ikisi mümkün gözükmüyorsa o zaman 3. alternatif olarak ta Fırat Üniversitesi Hastanesine devredilsin. Ama lütfen devlet hastanemiz olsun, hem 250 dönümlük arazi bakımından hem hastanenin kurulumu bütün malzemeler bakımından hazır olması bakımından bu bir milli servettir. Bu Doğukentteki halkımız yanlış anlamasın biz olana karşı değiliz çokta arzuluyoruz, biz şehir hastanesini çokta desteklemiştik. Keşke mümkün olsa da bir tanede Abdullahpaşa tarafında da bir tane devlet hastanesi kurulmuş olsa. Ama talebimiz dosyalarla imza kampanyası ile birlikte devlet hastanemizin tekrar aktif edilmesidir”diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
???
??? - 6 yıl Önce

Üç gündür şehir hastanesindeyim en basiti bir çay 1.5 tl bir poaça 2.5 tl bunu beyenecez biraz itiraz etmeyi bilelim arkadaşlar resmen soygun yazıklar olsun

ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

kardeşlerim elazığda bir kesim var ki bunu herkes biliyor... elazığın kendi mahalleri hariç her yeri som altından yapsalar yinede eleştirirler.. mesele hastane değil.. mesele o nankör kesimin sıkıntısı.. eleştrenler hep o kesim.. elazığın değerli insanı sayın Bilal Çoban o kesimin ekmeğine yağ sürüyor... özel kanallarda her gün mikrofonlarını o nankör insanlara uzatarak hastanenin eleştrilmesine çanak tutuyor.. saygılar

sarp
sarp @ahmet - 6 yıl Önce

Ahmet bey bir yanlış varsa onu söylemek yurttaşlık görevidir,eleştirmek yurttaşlık görevidir.insanlar sizin gibi düşünmek zorunda değil.sizin gibi düşünmeyenleri bir kesim olarak ayıramazsınız.mevcut hastanelerin kapatılıp tek bir hastaneye bağlanmasını tam olarak hangi dünya görüşüyle savunuyorsunuz?

ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

sayın çoban bazı kesimlerin gazına gelmiş yanlış yapıyor yazık

Emre
Emre @ahmet - 6 yıl Önce

Ahmet Bey, siz, var olan devlet hastanelerinin kapatılarak (Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok) "Şehir Hastanesi" adındaki özel hastaneye bağlanılmasını ve bu konudan ayrı olarak, şehirde yapılan diğer tüm yanlışları kabullenip, ses çıkarmayarak doğru yaptığınızı mı düşünüyorsunuz?

ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

dediğiniz sadece safsata emre kardeşim... hizmeti takdir edeceksin.. amaç takdir değil hükümeti hastane üzerinden karalamak...

ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

yapılan hastaneyi sonuna kadar destekliyorum.. hizmeti beğenmeyen başka hastanelere gitsin

tarık
tarık @ahmet - 6 yıl Önce

Ahmetbey hastaneleri kapatmışlar sen beğenmeyen bşka hastaneye gitsin diyorsun.yanlış işte bu sistem bunu söyleyince hükümeti hastane üzerinden karalamışmı oluyoruz ? hastane kapatılır mı ? kapattıkları hastanenin yatak sayısı bu yeni yapılandan daha fazla. oraya milyon liralar harcaladılar tadilat yaptılar şimdi kapattılar..bunu nasıl savunuyorsunuz ?

Şahin Gürpınaroğlu
Şahin Gürpınaroğlu @ahmet - 6 yıl Önce

Devlete ait tek bir hastane geriye kalıyor. F.Ü hastanesi yani beğenmeyen herkes orayamı gitsin, istek belli, Şehir hastanesi elbette güzel bir yatırım, emeği geçenler sağolsun ancak Eğitim araştırma Hastanesi(Eski Devlet Hastanesi) ne devlet trilyonlar harcadı ek binalar yaptı oranın da hizmet vermesini istemek çok mu abes, Elazığ sağlık Turizmi merkezi olacaksa açık olması iyi olmaz mı?

ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

sarp kardeşim herkes benim fikrimi beğenecek diye bi cümlem yok uydurmayın.. hizmeti takdir etmesini bilin.. burada hastane üzerinden 1 tl lik simit çay üzerinden iktidarı eleştrip bazı kesimleri nemalandırmayın..

sarp
sarp @ahmet - 6 yıl Önce

ahmet bey siz anlaşılan her eleştinin hükümeti karalamak için yapıldığını sanıyorsunuz.bilal çoban imza toplamış mesela tek amacı hükümeti karalamak değilmiii? sizin nazarınızda öyle.size hastanelerin kapatılıp tek bir hastaneye bağlanmasını tam olarak hangi dünya görüşüyle savunuyorsunuz diye sordum siz halen hükümeti karalamayın diyorsunuz.neyse cevap vermeyin yorum yapmıyorum artık.

ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

o kadar saçma yorumlar var ki.. adamın biri yazmış çay bilmem ne kadar. yahu kardeşim eski devlet hastanesinde kaç liraydı acaba bedava mı dağıtıyorlardı :))))) sarp ta demiş ki hastaneler kapatılmış :))) hastaneler !! kaç tane hastane kapatıldı acaba :)) yahu bu kadar saçma yorumlar var.. siz şimdi eski sigorta ile eski devlet hastanesini ayrı 2 hastane olarak mı biliyordunuz!!! dolduruşa gelmeyin... herkes avcunu yalar.. kıskananlar çatlasın

Kayahan
Kayahan @ahmet - 6 yıl Önce

Ahmet Bey, siz bunlara bakmayın, bunlar saçma sapan konuşuyor işte. Neymiş efendim, adama arsayı buluyorlarmış, adam o arsaya bina yapıyormuş, o binayı o adama 49 yıllığına kiralıyorlarmış. Yüzde 70 doluluk garantisi veriyorlarmış. Doktoru ve hemşireyi devlet veriyormuş, doktorun ve hemşirenin maaşını da devlet veriyormuş. Hastanenin gelirini o adam alıyormuş; binadaki kafeterya, kuaför gibi işletmeler bile o adama ait oluyormuş! Kim inanır buna? Nankör bunlar nankör. Adamlar koskoca hastane yapmış, keyfini çıkaracaklarına, sorguluyorlar. Neyse.

akın
akın @ahmet - 6 yıl Önce

Aahmet hastaneler kapandı tabi haberin yok galiba?ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin büyük bölümü,diş hastanesi,devlet hastanesi vs. bu durumda hastane değil hastaneleerrrr oluyor. Yorumlar gayet mantıklı ve doğru hepsini okudum... Senin yorumlarınıda okudum kanaatim şu: sadece a haber izleyen,dünyadan kopuk,sorgusuz sualsiz her şeyi kabullenen,araştırmayan,doğru söyleyen herkesi ayrıştıran biri oldugun kanaatine vardim.sana mutluluklar diliyorum

ahmet
ahmet - 6 yıl Önce

hastane caddesinin esnafları yorum yazıyor habire :)))))))))))))

dalgakıran
dalgakıran @ahmet - 6 yıl Önce

ahmete karışmayın arkadaşlar... ahmetın son yorumundanda bellıkı (chp secmenının oyununa gelme bılan cobaaan dıye yorum yapmıs ), gunun buyuk bır kısmını a haber ızleyıp kendı gıbı dusunmeyen herkesı chp zıhnıyetı , terorıst , vatan haını, fedöcüüü , amergan usagı, ısraıllı , gavur gıbı sıfatlarla yaftalayıp ayrıstıran ve kutuplastıran bırısı. o yuzden kendı halıne bırakın

Mert
Mert @ahmet - 6 yıl Önce

Ahmet Bey, halinizi hiç iyi görmüyorum. :-) Tez zamanda spora başlayın, bol su için, derin nefes alın, uykunuzu düzene sokun, protein ağırlıklı beslenin, sinemaya ve tiyatroya gidin, doğa yürüyüşleri yapın, bisiklete binin, kitap okuyun, sigara ve alkolden uzak durun, pozitif düşünün, sabah ilk gördüğünüz insana "Günaydın" deyin ve bol bol gülümseyin. İyi günler. :-)


SIRADAKİ HABER

banner137