Bilal Çoban, Vatandaşla Buluştu

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, ittifak için görüşülen iller arasında Elazığ’ın bulunmadığını belirterek, belediye başkanı olması halinde üretken belediyecilik yapacaklarını söyledi. Öte yandan Bilal Çoban, el emeği göz nuru kadınlar Sanayi Sitesi projesini de kamuoyuna tanıttı.

Bilal Çoban, Vatandaşla Buluştu

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle Sakinleri ile buluştu.

Yeni Mahalle sakinlerinden yapılacak seçimlerde destek isteyen MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, istişarelerde bulundu.

Bilal Çoban, daha sonra Üniversite Mahallesi’nde kahve toplantısında vatandaşlara seslendi.

Partilerinin seçime cumhur ittifakı ile girdiğini anımsatan Bilal Çoban, bazı iller için görüşmelerin sürdüğünü ancak bu iller arasında Elazığ’ın bulunmadığını kaydetti.

Seçilmeleri halinde üretken belediyecilik yapacaklarını belirtti.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, hazırladığı projelerden biri olan El emeği Göz nuru Kadınlar Sanayi Sitesi projesini de kamuoyuna tanıttı. Çoban, projenin dünyada ve Elazığ’da ilk olduğunu söyledi.

Öte Yandan MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, kurum ziyaretleri kapsamında Devlet Su İşleri’ni ziyaret etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137