TBMM Eski Başkanı ve Son Başbakan Binali Yıldırım Elazığ’da yoğun bir gün geçirdi.

İpek Yolu Gençlik Merkezi’yle başlayan programı; Kömürhan Köprüsü ziyareti, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı, Fırat Üniversitesi Mimarlık Fakültesi açılışı, Fırat Üniversitesi Öğrencileriyle söyleşi programı, OSB’de sanayicilerle buluşma programıyla devam etti.

Son Başbakan Binali Yıldırım Elazığ’da geçirdiği programla ilgili Kanal Fırat Televizyonu’na özel açıklamalarda bulunarak Furkan Dilaver’in sorularını cevaplandırdı.  

YILDIRIM: HAKİKATEN ÖZLEMİŞİZ GAKGOŞLARI

Elazığ’da yoğun bir ilgi gördüklerini ifade eden Binali Yıldırım, “Elazığ’da demek ki arayı biraz uzatmışız. Buradan o anlaşılıyor. Hakikaten özlemişiz gakkoşları. Onlar da bizi özlemiş. Dolu dolu bir gün geçirdik. Bazı devam eden projeler vardı. O projeleri yerinde görme fırsatımız oldu. İpek Yolu Gençlik Merkezi, Kömürhan Köprüsü ayrıca partimizin İl Danışma Meclisi’ni yaptık. Üniversite’de Mimarlık Fakültesi’nin binasını açtık. Gençlerle buluştuk. Sohbet ettik. Akşam da OSB’de incelemelerde bulunduk” dedi.

YILDIRIM: ELAZIĞLILARLA GURUR DUYUYORUZ

Elazığ’dan övgüyle bahseden Binali Yıldırım, “Elazığ Türkiye için Türkiye’nin geleceği için milletin refahı için üretmeye, akıl ve alın teri dökmeye devam ediyor. Biz de Elazığlılarla gurur duyuyoruz. Bugün bize gösterdikleri bu yakın alaka ve ev sahipliğinden dolayı da teşekkür ediyoruz. Elazığlılara nasihat gerekmez, Elazığlı ne yapacağını biliyor. Ülke için üretmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: TEK KELİMEYLE HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısına da değinen Binali Yıldırım, “İl danışma meclisi bir harikaydı. Gençlerin heyecanı coşkusu salonlara sığmadı. Tek kelimeyle her şey çok güzeldi” dedi.

Son Başbakan Binali Yıldırım, Kanal Fırat ekranları aracılığıyla tüm Elazığlılara selamlarını iletti.