“Bir Kap, Bir Kalp”

Üç yıldır her ramazan ayında “Bir Kap, Bir Kalp” projesi ile mutfakta pişen aşlardan, ihtiyaç sahiplerinin de faydalanmasını sağlayan Beşir Derneği, bu ramazanda da projeye devam edecek.

“Bir Kap, Bir Kalp”

'Bu Ramazan Garip Kalmasın' diyerek yola çıkan Beşir Derneği 'Bir Kap, Bir Kalp' projesiyle bu ramazan da uygulamaya devam edecek.

Veren el ile alan eli aynı platformda buluşturmayı hedefleyen Beşir Derneği, pişirdiği yemeği, ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşmak isteyenlerden, yemekleri alacak ve dağıtımını yapacak.

ASLAN: DÜNYANIN EN ZENGİN İFTAR SOFRASINI OLUŞTURMUŞ OLUYORUZ

Beşir Derneği İl Temsilcisi Burhanettin Aslan, projede yer almak isteyenlerin kendilerine ulaşabileceğini söyleyerek, “Türkiye genelinde “Bir Kap, Bir Kalp” projesi çerçevesi içerisinde bu 3’ncü ramazandır varlıklı ve zengin ailelerden yemek alıyoruz. Kendilerinin önceden adresini, telefonunu, bilgisini aldıktan sonra aile kendisinin pişireceği yemeği 5 veya 6 kişilik fazla pişiriyor. Bizde onları o gün kendilerine tahsis ettiğimiz gün alıyoruz ve şimdi dünyanın en zengin iftar sofrasını Türkiye genelinde oluşturmuş oluyoruz. Bu ramazanda da inşallah gerçekten ihtiyaç sahibi olan bu hususta yemek vermek isteyen aileler bize başvurabilirler. Yerimiz Fırat Üniversitesi Hastanesine yukarı çıkarken Atatürk Lisesinin karşısında temsilciliğimize başvurabilirler ve internet sitemiz üzerinden bize ulaşabilirler” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137