Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’ün İlk durağı Palu ilçesiydi.

“BU PARTİYE GÖNÜL VERMİŞİZ BİR NEFER GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

Ak Parti İlçe teşkilatında partilileri ile bir araya gelen Milletvekili Öztürk, bu partiye gönül vermişiz bir nefer gibi çalışıyoruz” diyerek “ Bizim sorumluluğumuzun gereği vicdan sorumluluğumuzun gereği. Ben hiçbir zaman kendimi şartlandırmadım aday olacağım milletvekili olacağım ama bu partiye gönül vermişiz bir nefer gibi çalışıyoruz doğrusu da budur. Ben Palu’da da onu biliyorum sağ olsunlar yönetimde ki arkadaşlar, il genel meclis üyesi ve belediye meclis arkadaşlarımız yönetimde olmayabilirler görevde olmayabilirler ama hakkıyla çalışmışlardır ve bununda neticesini seçimde görüyorsunuz. Palu teşkilatını ben çok çalışkan gayretli görüyorum. Geçmiş seçimde Türkiye’de rekor kırdılar. Bu herkesin yapacağı bir iş değil. Demek ki Palu inanmış ve en büyük desteği onlar verdi. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum inşallah 24 Haziran seçimlerinde Palu kendine yakışanı yapacak. Bizde sizlere moral vermek destek olmak amacıyla geldik. Bize de Palu teşkilatına yapabileceğimiz bir şey varsa biz yine sizinle birlikte oluruz. Biz bir aileyiz bir bütünüz. Amacımız ülkemizin kalkınması istikrarının devam etmesidir” şeklinde aktardı.

Milletvekili Öztürk daha sonra Kovancılar ilçesine geçti.

“KOVANCILAR HALKI BU HÜKÜMETTEN MEMNUN”

Burada da partilileri ve Kovancılar halkıyla bir araya gelen Milletvekili Öztürk, Kovancılara yapılan hizmetlere değinerek “16 yılda gerçekten kovacılarda çok güzel işlerimiz oldu. Okuluyla, sağlık ocağıyla, hastanesiyle, sağlık gençlik merkezleriyle yani belediyenin yaptığı hizmetlerle 16 yılda Kovancılarda çok güzel hayırlı hizmetler yaptık. Bu hizmetler inşallah devam edecektir. Biz inanıyoruz halkımıza güveniyoruz. Kovancılar halkıda her zaman devletinin milletinin yanında oldu. Hükümet buraya her zaman destek verdi. En son 14 Nisanda yapılan referandumda hakikaten Elâzığ’da çok büyük oy aldık. Ben şuna inanıyorum. Demek ki Kovancılar halkı bu hükümetten memnun yaptığı hizmetlerden memnun. Dolaysısıyla hükümetimize cumhurbaşkanımıza 24 Haziranda en büyük desteği verecek” ifadelerini kullandı.

“ %90 BİTMİŞ DURUMDA %10’U DA ÖNÜMÜZDE Kİ YILLARDA”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk konuşmasına şu şekilde devam ederek “Amacımız ülkede istikrarın devam etmesi, huzurun olması ve terör olaylarının bitmesi. Biz hükümet olarak terörü sonuna kadar bitirmek üzere mücadele ediyoruz. %90 bitmiş durumda. %10’u da önümüzde ki yıllarda temizleyeceğiz. Ayrıca Kovancılar halkının çok güzel talepleri vardı. Biz o talepleri ilçe başkanımız ve belediye başkanımızla beraber bizim 2,5 senelik hizmet yılımızda Ankara’ya geldiklerinde onların her türlü taleplerine isteklerine yardımcı olmaya gayret ettik. Çok güzel hayırlı işler yapıldı. Bizim bunu burada saymamıza gerek yok. Karakoçan ve Kovancılar halkı bunu görüyor bizzat yaşıyor. Bu yeterli mi? Yeterli değil. Palu’nun ve Kovancıların beklediği bir adliye binası var. Onun sözünü de bakanımızdan aldık. Ayrıca hastane var. Biz teşkilatımızdan memnunuz. Çalışmalarda ciddi manada yapıyorlar. Gençlik kolları, kadın kolları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri bir bütün olarak bir ekip ruhuyla çalışıyorlar” diye kaydetti.

Konuşmaların ardından Milletvekili Öztürk, Kovancılar kapı açmaz mesire alanında incelemelerde bulundu.