Birevim Elazığspor – Bandırmaspor Karşılaşmasının Ardından

Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, takım üzerinde bir şanssızlık olduğunu belirterek, rakibin tek şutunun gol olduğunu söyledi. Öztürk, Elazığspor’un önündeki tehlikeleri de işaret ederek “adım adım gitmek istiyoruz” diye konuştu. Birevim Elazığspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz da, en iyi maç başlangıcı yaptıkları karşılaşmada namağlup takıma karşı yenilmediklerini ve önümüzdeki 3 karşılaşmadan 9 puan alarak Play-Off’da var olmak istediklerini ifade etti.

Birevim Elazığspor – Bandırmaspor Karşılaşmasının Ardından

Birevim ElazığsporBandırmaspor karşılaşmasının ardından Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve Elazığspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Birevim Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk, takım üzerinde bir şanssızlık olduğunu belirterek, rakiplerinin tek şutla golü bulduğunu söyledi.

ÖZTÜRK: İNŞALLAH İYİ GİDECEK

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Üzüldük. 1 puan tamam son dakikalarda gelmesi bizi sevindirdi. Ama rakibin bir şutu var o da gol oldu. Başka bir şey yok. Bize yazık oldu. Çok kaçırdı. Tuzla maçında da çok kaçırdık. bakalım bir şanssızlık var. Serdar’ın pozisyonu aslında düşse penaltı. Üzülüyoruz. Pozisyon kaçınca hop oturup hop kalkıyoruz. Şu maç 3-4’lük olacak bir maç. Ama rakipte sağlam rakip. Bende başkanlarını ziyaret ettim. İyi bir kadro kurmuşlar. ‘Şampiyonluk için kadro kurduk’ dediler. Bizde Allah’a çok şükür gençlerin uyumunu her geçen gün sağlatıyo5ruz, görüyoruz. Tam biz huzur ortamı oluşturduk Allah’a çok şükür. Abisi, genci bir. PTT’den çıktığımız kadro aklıma geliyor. Aynen o gün devam ediyor. Bakıyoruz odalarda toplanmalar, bir anda 10-15 oyuncu toplanıyor, bir araya geliyorlar. Eskiler gibi. Bizde dışarıdan bunu pompalıyoruz. Fena da gitmiyoruz. Niğde’ye gideceğiz. Karabük var, arkasından Bodrum var. Fikstür biraz daha kolaylaşıyor. İnşallah sakatlığımız olmaz. Beni en ürküten şey o. Sakatlık olunca arkadaki gençlerimizi sürüyoruz. İnşallah iyi gidecek. Toparlayacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: BENİM ÖNCELİĞİM TAKIMIM

Başkan Öztürk, “Sayı valimizde sağ olsun bugün 2 bine yakın yine yükseldi valimizin aracılığıyla. Sayın valimizden de rica ettik, belediye başkanımız şehir dışındaydı ondan da rica edeceğiz. Taraftarlarımız şunu bilsin; forma kampanyası devam ediyor. Valiliğin hesabına yatırabilirler. Yatıranlara da ben çok teşekkür ediyorum. İnşallah 50 bin devireceğiz. Katılmayan yerler var, katılmayan büyük şirketler var. Valimiz ile belediye başkanımızla biz tek tek arayarak 50 bini devireceğiz. İçerideki oyuncularımızın geçen sezondan gelen ve bu sezonki peşinatları yaklaşık 2 milyon 800 bin lira tutuyor. Benim önceliğim takımım. Açık söyleyeyim. Tahtayı şu anda düşünecek durumda değiliz. Benim bir defa içeriyi mutlu etmem lazım. Oyuncuların hiçbiri bir kuruş almadan benim hatırıma, gönlüme imza attı. Biz önce kendi çocuklarımıza sahip çıkalım. Onların ödemelerini satın alınan formaların parası yatırılınca onu kapatacağız. FIFA dosyaları geldi. Şu anda geçici transfer yasağım var. Adım adım. Ben bunu söylüyorum. Önce içeri. Sonra yabancı dosyaları. Duyumlarımız var. Şu yönde Marvin Zeegelaar’a ben 3.5 milyon lira tazminat davası açtım. Haksız fesih etti diye. Ben bunu eski yöneticilere, belediye yöneticilerine 50 söyledim. 50 defa uyardım. Adamlar umursamadı. Davaya gitmedi. Avukatları da söylüyor. Aynı avukatla çalışıyorum. Davaya adam göndermediler, takip etmediler. Adam bir şekilde haklı bulundu. Şimdi o bizden tazminat istiyor. Ben adım adım gideceğim. Hedefimiz bir yandan mücadele ederken ana hedefimiz ligde kalmak. Bu kulübün kapalı. 42 milyon borç yükü var. Genç oyuncuları bir yandan yetiştirmek lazım. Bu da sabır istiyor” diye ifade etti.

Bandırmaspor’la 1-1 berabere kalan Birevim Elazığspor’da teknik direktör Sefer Yılmaz, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

YILMAZ: 5 MAÇ İÇİNDE EN İYİ MAÇ BAŞLANGICIYDI

Sefer Yılmaz, “En azından yenilmedik. O yüzden sevinçliyiz. Maçı değerlendirecek olursak; belki de 5 maç içinde en iyi maç başlangıcıydı. 20 dakika kalecimizi kimse görmedi. Maalesef o golden sonra kendimiz birinci bölgede toplu oyuna çıkarken kaptırdığımız bir top sonucu defans dengesiz yakalandı. O golden sonra nedense bizim arkadaşlarımız biraz morallerini bozdular. İlk yarı sonuna kadar pek iyi oynamadık. Ama ikinci yarı 2 değişiklik ile çok iyi başladık. Oyunu domine ettik. Rakip sahada baskı yaptık. Devre arasında soyunma odasında konuştuğumuz her şeyi sahaya yansıttık. Tabi bunun sonucunda çok büyük bir efor sarf ettikleri için son dakikalara biraz yorgun girdik. Son dakika golüyle en azından üzülmedik. Seyircimizi de buradan üzgün göndermedik. Bizim için sonuçta değerli bir puan. Sonuçta rakibimiz de namağluptu. Bu maçta kaybettiğimiz 2 puanı inşallah önümüzdeki hafta Niğde deplasmanında 3 puan alarak telafi edeceğiz” diye kaydetti.

YILMAZ: ÖNÜMÜZDEKİ 3 MAÇ BİZİM BELKİ DE LİGDEKİ KADERİMİZİ BELİRLEYECEK

Önlerindeki Niğde, Karabük ve Bodrum maçlarından 9 puan hedeflediklerini belirten Yılmaz, “Kağıt üzerinde güçlü olan takımlar var. Biraz daha orta seviye, daha zayıf takımlar var. Ama bunun güzelliği burada zaten. Herkes herkesi yenebiliyor. Ben maçtan öncede konuştum; eğer 3 puanla ayrılsaydık çok güzel bir galibiyet serisi yakalama şansımız vardı. Sonuçta yenilmediğimiz için önümüzdeki şu 3 maçı Niğde, içeride Karabük ve Bodrum maçı. Hedefimiz bu 3 maçtan 9 puan. İnşallah bu hedeflediğimiz puanı alırsak yeniden yukarıdaki beşli grubun içine gidip Play-Off şansını devam ettirmemiz lazım ki şehirdeki bu geçen hafta içinde ortaya çıkan sinerji, coşku, birlikteliği devam ettirmemiz için bizimde iyi sonuçlar almamız lazım. Bizde bunun farkındayız. O yüzden önümüzdeki 3 maç bizim belki de ligdeki kaderimizi belirleyecek” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137