Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Ligi 25 puanla 17. sırada tamamlayarak küme düşen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, 3 etap halinde gerçekleştirilecek hazırlık çalışmalarının ilk’i çarşamba günü Elazığspor Tesisleri’nde yapılacak tek antrenmanla start alacak.

Tek antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’da 1. Etap Kampı’nın süresi Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın kararı ile belirlenecek.

Yaklaşık 13 gün süreceği tahmin edilen 1.Etap’ın ardından Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor Afyon, Erzurum veya Bolu Kamp Merkezlerinden birisini tercih edecek ve 2.Etap Kampa Çalışmalarına start verecek.

Daha önce 15 Temmuz’da başlayacağı duyurulan ancak elektriklerin kesik olması nedeniyle teknik heyetin takdiriyle 17 Temmuz’a ertelenen kamp için tüm oyuncuların çarşamba günü Elazığ’a geleceği ve sağlık kontrolünden geçecekleri öğrenildi.

Elazığspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz ile Yardımcı Antrenörler refakatinde başlayacak yeni sezon hazırlıkları çarşamba günü saat 18:30’da yapılacak olan tek çalışma ile start verilecek.