Gerçekleştirmiş olduğu yüzlerce canlı yayınlardan yüzünün akıyla çıkan Kanal Fırat Televizyonu; yeni bir canlı yayın için hazırlıklarını tamamlamak üzere…

Geçtiğimiz sezonlarda Elazığ Belediyespor’un 3.lig maçlarını canlı olarak ekranlara taşıyan kanal fırat; şimdi de TFF 2. Lig maçlarını yayınlamak üzere hazırlıklarını tamamlıyor.

Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un hafta sonu grubun şampyonluk adaylarından Tuzlaspor’la oynayacağı önemli karşılaşmayı canlı olarak ekranlara getirecek olan Kanal Fırat Televizyonu, bordo beyazlı kulüple sezonluk sözleşme imzalayarak anlaşma sağladı.

CANLI OLARAK NAKLEN YAYINLAYACAK

Sözleşmelerin Türkiye futbol federasyonu tarafından onaylanmasının ardından TFF yayın payının da Türkiye futbol federasyonu hesabına yatırılmasını ardından naklen yayın belgesini alan Kanal Fırat Televizyonu; yayıncı kuruluş olarak zorlu karşılaşmayı Pazar günü saat 15:30’dan itibaren canlı olarak naklen yayınlayacak.

Erkan Tuğal’ın yönetmenliğinde güçlü ve tecrübeli yayın kadrosuyla Birevim Elazığspor-Tuzlaspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayan kanal fırat’ın maç yayını, sporseverler tarafından da memnuniyetle karşılandı ve sosyal medyada övgü aldı.