Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un genç oyuncusu Murathan Özen Süper Lig’ ve 1.Lig’den teklifler aldığını söyleyerek, "Sözleşmem sürüyor, kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum" dedi…

Geçen sezon U-21 ve A Takım olmak üzere 28 maçta 2280 dakika süreyle Bordo-Beyazlı Formayı giyen ve gösterdiği performansla Süper Lig ve 1.Lig takımlarının radarına giren 20 yaşındaki sağbek oyuncu Murathan Özen’e, Süper Lig ve 1 Lig takımlarından teklifler yağıyor. Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın şans verdiği ve oynadığı futbolla geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Murathan Özen için Süper Lig Takımlarından Antalyaspor ve Başakşehir Takımlarının devrede olduğu öğrenildi.

Elazığspor’da yaşanan yönetim belirsizliği nedeniyle nabız yoklayan Süper Lig ve 1.Lig takımları, genç oyuncuyu kadrosuna katmak için uğraş verirken, Bordo-Beyazlı Kulüp ile 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Murathan Özen ise transferi konusunda son sözü yönetimin vereceğini söyledi.

Süper ligden Antalyaspor, Başakşehirspor ile, spor toto 1. Ligden İstanbulspor takımlarının kadrosuna katmak istediği Murathan Özen; önceliğinin Elazığspor olduğunu belirtirken, “gidersem de kulübüme para kazandırarak gitmek isterim” diye konuştu.