Birevim, Türk Kızılay’ı Elazığ Şubesini ziyaret ederek “Geleceğimiz İçin Sende Bir Kitap Hediye Et” kampanyasına destek vererek kitap yardımında bulundu.

KIZILAY: EĞİTİME DESTEK VERECEKLERİNİN SÖZÜNÜ ALDIK

Türk Kızılayı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, kampanyalarına destek veren Birevim yönetimine teşekkür ederek, “Kızılay’a Elazığ şubesi olarak her ilçede bir kütüphane projemiz kapsamında çalışmalarımızı yürüttüğümüz dönem içerisinde kütüphanelere kitap temini için açtığımız ikinci bir kampanyamız. “Geleceğimiz İçin Sende Bir Kitap Hediye Et”  kampanyasına tüm kamuoyundan ve vatandaşlardan gelen ilgi ve talep ile kütüphanelerimi oluşturduk. Bugün bu kapsamda da Birevim yönetim kurulu bundan sonra Elâzığ’da, ilçelerinde açacağımız her kütüphane için 23 kitap desteğinde bulunacaklarını ifade ettiler. Ben Birevim’in ve Birevim yönetim kurulu üyelerine bu desteklerinden dolayı ve ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ve yine yaptığımız istişareler sonucunda 2020’de inşallah Birevim’in özellikle Kovancılar ilçesinde çok daha farklı bir çalışmayla eğitime destek vereceklerinin sözünü aldık. Birevim zaten sadece bugün bize yapmış olduğu desteklerle değil, Elâzığ kamuoyunda spor olsun eğitim olsun vermiş olduğu desteklerden dolayı Birevim’e teşekkür ediyorum. Allah yardımcıları olsun diyorum Allah bol satışlar nasip etsin diyorum” dedi.

ALPAY: BİR SONRAKİ KUŞAKLARA AKTARILMIŞTIR

Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Mustafa Alpay ise, “İllerin medeniyetlerin gelişmesi için okumak yazmak bunlar çok önemli şeyler malum medeniyetler dilden dile anlatıldığı kadar aynı zamanda yazma eserlerle de bir sonraki kuşaklara aktarılmıştır. Dolayısıyla Kızılay’ımızın Elâzığ’da ki Elâzığ ilçelerindeki yapmış olduğu  “Geleceğimiz İçin Sende Bir Kitap Hediye Et”  kampanyasını çok önemli buluyorum yaptıkları her kütüphane yede bir şehidimiz adını vermeleri de ayrı bir nezaket ayrı bir incelik bizde bugünkü kampanyaya 23 kitapla destek olmak istedik bundan sonraki Kızılay’ımız Elâzığ’da yapacağı kütüphanelere 23 kitapla destek olacağız aynı zamanda Kızılay ile iş birliğimiz devam edecek ilerleyen süreçte kendileri ile birlikte çok hayırlı hizmetlere imza atacağımızı umuyorum, düşünüyorum ve ümit ediyorum” diye konuştu.