Birlik Vakfı'ndan Medya Grubumuza Ziyaret

Elazığ ile birlikte ülke genelinde 54 ilde çalışmalarını Sürdüren Birlik Vakfı’nın Elazığ Şubesi öğrencilere kişisel gelişim dersleriyle birlikte ücretsiz matematik ve İngilizce dersleri verme imkanı sağlayacak.

Birlik Vakfı'ndan Medya Grubumuza Ziyaret

Birlik Vakfı’nın Elazığ Şube Başkanı ve beraberindekiler medya grubumuzu ziyaret etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Birlik Vakfı Elazığ Şube Başkanı Eray Şimşek vakıf çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

ŞİMŞEK: EĞİTİMLER TAMAMEN ÜCRETSİZ

Birlik Vakfı Elazığ Şube Başkanı Eray Şimşek, “İnsanların kişisel gelişimlerini ve manen olan duygularını tamamlamak üzere düsturu yola alarak çıktık. 17 Nisan’da kişisel geişim eğitimimiz var, 27 Nisan’da ikinci kişisel eğitimimiz var. Onun dışında da en çok önem verdiğimiz konu İngilizce ve matematik üzerinde ücretsiz eğitimler başlattık. Maddi durumu müsait olmayan öğrencilere, lise öğrencilerine matematik için lise düzeyine kadar kursumuzu açtık, İngilizce için başlangıç ve orta seviyeyi baz aldık. Maddi durumu yeterli olmayan ya da eğitimini tamamlamak isteyen herkese kapımız açık. Eğitimler tamamen ücretsiz. Şu an ön taleplerimizi topluyoruz. Ön talepler içinde vakfımıza bekliyoruz. Ön talepler tamamlandıktan sonra da dersimizi başlatıp 7-8 ay boyunca devam ettirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞİMŞEK: TOPLUMDAN GELEN TALEP GAYET GÜZEL YERİNDEYDİ

Şimşek, “Belirli bir kontenjanı var. biz son 10-12 günü baz alıyoruz. 12 gün içerisinde sınıflarımızı oluşturduktan sonra ilk kur için kontenjanı kapatacağız. Şu anda 27-28 tane boş kontenjanımız kalmıştı. Toplumdan gelen talep gayet güzel yerindeydi, bizleri memnun etti. Rabim nasip ederse de bir 15-20 gün sonra kursa başlayacağız. Şu anda planlamamız 8 sınıf üzerine 4 matematik 4 İngilizce olmak üzere 8 sınıf açacağız. Kesinlikle ücret yok. Öğrenciler gelecekler, derslerini çalışıp, eğitimlerini alıp gidecekler. Amacımız da bu yönde zaten” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 19:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137