Bisikletten Düşerek Ölen Genç Mimar, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bisikletinin devrilmesi sonucunda hayatını kaybeden ilimizin tanınmış doktorlarından Kulak Burun Boğaz Uzmanı Operatör Doktor Tufan Çetinkaya’nın oğlu Mimar Tunahan Çatinkaya, gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bisikletten Düşerek Ölen Genç Mimar, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzun yıllardır Elazığ’da Doktor olarak görev yapan ve sağlık sektöründe sevilen bir hekim olan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Operatör Doktor Tufan Çetinkaya’nın oğlu Mimar Tunahan Çetinkaya, cumartesi günü bisikletiyle seyir halindeyken, bisikletinin devrilmesi sonucunda hayatını kaybetmişti.

GENÇ MİMAR HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Bölgeden geçen vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından F.Ü hastanesine kaldırılan 26 yaşındaki mimar Tunahan Çetinkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kafasının arka kısmından aldığı darbe nedeniyle F.Ü Hastanesi’nde cumartesi günü akşam saatlerinde otopsi yapılan merhum Tunahan Çetinkaya’nın naaşı, daha sonra hastane morguna kaldırıldı.

MÜRÜDÜ KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ

Pazar günü saat 10:00’da F.Ü hastanesi Morgundan alınan 26 yaşındaki Mimar Tunahan Çetinkaya’nın cenazesi, eski adı Mürüdü olan, merkeze bağlı Gümüşbağlar köyüne götürüldü ve burada sosyal mesafe kuralları eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından, yıllar önce vefat eden babaannesinin yanına defnedildi.

DEDESİNE DEFİNDEN ÖNCE HABER VERİLDİ

Mimar Tunahan Çetinkaya’nın yetişmesinde büyük emeği olan dedesi Tacettin Çetinkaya ise acı haberi Pazar günü sabah evinde aldı.

Kalp hastası olan dede Tacettin Çetinkaya, doktorlar eşliğinde getirildiği mezarlıkta torununa son görevini yaparken, anne, baba, kardeş, hala olmak üzere, diğer aile fertleri gibi güçlükle ayakta durabildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle taziyeye oturulmayacağı belirtilirken, Çetinkaya ailesi taziyeleri telefonla kabul edecek.

Medya grubumuz olarak; genç yaşta hayatını kaybeden Tunahan Çetinkaya’ya yüce Allah’tan Rahmet; başta Operatör Doktor Tufan Çetinkaya olmak üzere, Çetinkaya ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz…

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
RAMAZAN
RAMAZAN - 4 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN..YAKINLARINADA RABBİM SABIRLAR VERSİN

Taner
Taner - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.Aileye sabır diliyorum

Onur Derin
Onur Derin - 4 yıl Önce

Rabbim cennetliklerden eylesin, ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah sabırlar versin...

Kenan derin
Kenan derin - 4 yıl Önce

Allah rahmet ehlesin mekanı cennet olsun ailesine cenabı Allah sabır versin

Pamuk Arslan
Pamuk Arslan - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin çok üzüldük mekanı cennet olsun Ailesine sabırlar diliyorum

Kenan derin
Kenan derin - 4 yıl Önce

Allah rahmet ehlesin mekanı cennet olsun ailesine cenabı Allah sabır versin

BEDRİYE DERİN
BEDRİYE DERİN - 4 yıl Önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun Allah'ım anne babası ve tüm sevenlerine sabır versin

SIRADAKİ HABER

banner137