MİSAŞ Marketler Zinciri, iftar sonrası kan bağışında bulundu.

“Biz bize yeteriz, Elazığ canımızla kanımızla” sloganıyla birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sunguroğlu, market çalışanları ile birlikte öğretmenevi önünde buluna Kızılay aracında kan bağışında bulundular.

RAHMAN KIZILKAYA: BİR ELAZIĞLI İYİ BİR ELAZIĞ SEVDALISI

Rahman Kızılkaya, “Yapmış olduğumuz kan bağışı çağrısına bugün MİSAŞ Yönetim Kurulu Başkanımız Aytunç Sunguroğlu ve çalışanları destek amacıyla kan vermek için öğretmenevi önündeki kan bağış merkezine geldiler. Ben bu duyarlı davranışlarından dolayı başta MİSAŞ yönetim kurulu başkanı Aytunç Sunguroğlu ve tüm ekibine teşekkür ediyorum Ayrıca, depremden bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan maddi ve manevi destek veren, varlığını hissettiren Aytunç Sunguroğlu’na teşekkür ediyorum. Allah kendinden razı olsun, iyi bir Elazığlı iyi bir Elazığ sevdalısı” dedi.

Çalışanlarının tamamının kan bağışında bulunacağını ifade eden Sunguroğlu, Kızılay’ın her zaman yanında olduklarını belirterek, üç ay sonra yeniden bağışta bulunacaklarını söyledi.

SUNGUROĞLU: BİZE BÖYLE BİR FIRSATI VERDİKLERİ İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Sunguroğlu, “Rahman beyin daveti üzerine bizde tabii kayıtsız kalamazdık , çünkü biz kendisiyle çok eski bir dostuz. Deprem döneminde de omuz omuza, onların çalışmalarına destek vermeye çalıştık, bu virüste de çağrılarına kulak verdik. Çalışanlarımızla birlikte kan bağışında bulunduk, çalışanlarımız da hemen geldiler. Kızılay’ımızın bizim başımızın üstünde yeri var. Her zmaan biz kendilerine destek vermek zorundayız.  Üç ay sonra bağışı tekrarlayacağız, bundan sonra da her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazırız. Çünkü kızılay bizim, kızılay 80 miilyonun onlar bizim başımızın tacı, onların çalışmalarına katkı sağladıysak ne mutlu bize. Bize böyle bir fırsatı verdikleri için şükranlarımı sunuyorum” diye kaydetti.

Türk Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, kan bağışı çağrısına destek veren marketler zincirine teşekkür etti.