“BİZ BU SONUCU BEKLİYORDUK”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan,yaptığı değerlendirmede,23 başlık altında hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini belirterek, "Bize bu saatten sonra çalışmak düşüyor” diye konuştu.

“BİZ BU SONUCU BEKLİYORDUK”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan yaptığı değerlendirmede, 23 başlık altında hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini belirterek, "Bize bu saatten sonra çalışmak düşüyor” diye konuştu.

“BİZ BU SONUCU BEKLİYORDUK”

Teşekkür konuşması yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan yaptığı konuşmada, “Kapı kapı, ilçe ilçe, köy köy gezerek tüm seçmenlerimize ulaşarak desteklerini talep ettik. Biz açıkçası bu sonucu bekliyorduk. Beklemediğimiz bir sonuç kesinlikle değil. Hatta iki tane grubumuzu birer oy ile kaybettik. Maalesef çok değerli arkadaşlarımız vardı. Ama olanda hayır vardır diyoruz. Onların da emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Bize bu saatten sonra dediğim gibi çalışmak düşer. Şimdi projelerimizi 23 başlık altında topladık. Onlar da her birinin altı dolu, çalışılmış projeler. Neticede yeni bir kurumun başına geçiyoruz. Bir alışma sürecimiz kısa süreli de olsa olacaktır. Bu projelerimizi yürütebilme adına organizasyonumuzu, şemamızı yeniden güncellememiz gerekecektir. Kadromuzu güçlendirmemiz gerekecektir. Biz icra insanıyız. İcra insanı ne yaptığını ne planladığını çok iyi bilir. Bu düşüncelerle önce bir durum değerlendirmesi, akabinde bahsettiğimiz 23 projenin her birini hayata geçirme adına bir iş planı yapacağız, iş planı üzerinde yürüyeceğiz” dedi.

“SİYASİ İLİŞKİLERİMİ ÇOK ÜST SEVİYEDE YÜRÜTEN BİR İNSANIM”

Başkan Arslan, şehrin yönetiminin bir bütün olduğunu; yasama, yürütme, yargı ve STK’ların her birinin birbiri içinde olduğunu söyleyerek, “Ben kendi adıma bütün iş ilişkilerimi veya bu tür bürokrasi siyasi ilişkilerimi çok üst seviyede yürüten bir insanım. İnsanlarla çok rahat anlaşabiliyorum. Yuvarlak masa etrafında her türlü konuyu tartışıp, savunabiliyorum. Öyle bir özelliğim var. Bu özelliğimizle birlikte şehri Ticaret ve Sanayi Odası’nda planladığımız tüm projeleri tabi ki yeniden paylaşıp masaya yatıracağız. Bunların yasal zeminlerini tabi ki araştıracağız. Onlarla birlikte yeniden gereken yasal mevzuatlar, düzenlemeler var ise her birini birlikte planlayacağız. Başımızda çok değerli bir valimiz var. Dünya ekonomisini çok iyi okuyan, Türkiye ekonomisini, Elazığ ekonomisini çok iyi bilen değerli bir valimiz var. Ondan istifade etme adına, onun da bahsettiği planları, projeleri hayata geçirme adına, inşallah Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza hep birlikte, el ele, gönül gönüle hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan yaptığı açıklamaya şöyle devam etti: “Çok değerli çalışanlarımız çok değerli misafirlerimiz arkadaşlarımız sandık sayımından yeni geliyorlar. Onların oy sayımı fazlaydı. Hoş sefa gelmişler. Çok uzun zamandır yürüttüğümüz seçim propagandasının sonuna geldik. Rabbim bize muzafferiyeti lütuf etti. Onun ikramı izzeti kerimidir. Biz bu duygu düşünceler ile bundan sonra ki hareketimiz yapacağız. Dediğimiz gibi nefsimizi ayaklar altına alacağız. Kendimizden bilmeyeceğiz. Bu lütfa mahzar olmak için. Öncelik ile grup yöneticilerimiz çok iyi çalışacak. Şehrimize de yaptığımız hizmetler ile çok yeni istifadeler sunacağız. Çok yorulduk ama değdi.  Elhamdülillah. Bu saatten sonra bize çalışmak düşer. Pazartesi sabahı itibari ile inşallah yeni hamleler ile memleketimize güzellikler katma adına çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz. Bu duygu düşünceler ile hiçbir menfaati olmadan bizler için dualarda bulunan Yasin-i Şerif, Fetih süreleri okuyan, tesbihatlar yapan, salavatlar çeken tüm dostlara tanıdık, tanımadık tüm dostlara sonsuz şükürler sonsuz teşekkürler. Bizi tanımadan sadece memlekete hizmet edeceğimize inandıkları için bize destek veren bizim adımıza kapı kapı dolaşıp oy isteyen, telefon açıp oy isteyen, tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürler. Bu seçimin en iyi şekli ile icra edilmesi için gerekli önlemleri alan başta sayın valimize, il emniyet müdürlüğümüze sonsuz teşekkürler. Orada görev yapan tüm müdür amir arkadaşlarımı da sonsuz teşekkürler. Yakın zaman da bizim ile çalışıp gecelerini gündüze katan tüm çalışanlara yine sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Evet yorulduk bu duygu düşünceler ile ben konuşmamı sonlandırmak istiyorum. Malum yoğun bir tempoydu. Sizlerin daha fazla değerli vaktinizi almak istemiyorum. İnşallah ileri ki zamanlarda çok sık beraber olacağız. Şu memlekete güzellikler katma adına hep birlikte el ele gönül gönüle çalışacağız."

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2018, 20:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

hayırlı ugurlu olsun.

vahit
vahit - 6 yıl Önce

Elazığ Ticaret Dünyası ve Sanayicileri Esnafla arasındaki zihniyet farkını gösterdi.Esnaflar sürekli şikayet ettikleri oda Başkanlarını hiç değiştirmeden tekrar seçmişlerdi.bazıları 20 yıldır aynı koltuktaydı.

hjasan
hjasan - 6 yıl Önce

eyer sende elazığdan bir şey olma dersen akibetin eskisi gibi olur, onun için uçtuğun kuşlara dikkat et. memleket için hayırlısı olsun

SIRADAKİ HABER

banner137