"Biz Çok Büyük Bir Aileyiz"

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri menderes ilçesindeki gakgoşlarla bir araya geldi.

"Biz Çok Büyük Bir Aileyiz"

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Acar ve yönetim kurulu üyeleri Menderes ilçesinde bulunan Gakgoşlarla bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya İzmir Dernek Başkanı Muzaffer Acar ve yönetim kurulu üyesi Aykut İnce üyeler Mustafa Keklik, Erdinç Tan, Necati Özer ve Menderes ilçesinde bulunan Elazığlılar katıldı.

Evsahibi gakgoşlar adına açılış konuşma yapan Şükrü Acar “ İzmir Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanımız Muzaffer Acar başta olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarımızı ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

“GÜZEL BIR TOPLANTI OLDUĞU IÇIN ÇOK MUTLUYUM”

İzmir Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Muzaffer Acar “Bu gün bir kez daha anladım ki biz çok büyük bir aileyiz diyerek “ Bugün burada böyle güzel bir toplantı olduğu için çok mutluyum. İnşallah bunun devamı gelecek en kısa zamanda da dernektede buluşmak üzere” dedi.

Tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya gelen İzmir’de ki Elazığlılar hem hasret giderdi, hemde temenniler dile getirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

HELAL OLSUN MUZAFFER ACAR BAŞKANIM SAYIN MUSTAFA KEKLİK BAŞKANIM İYİKİ VARSINIZ.ÇALIŞMALARINIZDA CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137