Bölge Genelinde Pastırma Yazı Devam Edecek

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü bölge genelinde pastırma yazı devam edeceğini bildirdi.

Bölge Genelinde Pastırma Yazı Devam Edecek

Halk arasında "pastırma yazı" olarak bilinen ve kasımda mevsim normallerinin üzerinde seyredecek hava sıcaklıkları bir sürede daha içimizi ısıtacak.

Sıcak havaları sevenlere müjdeli haber Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden geldi.

13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Bingöl, Adıyaman ve Tunceli'de hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4 ile 6 derece üzerinde devam edeceğini bildirdi.

Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada,

Bölgemizde havanın az bulutlu ve açık, gününün ilk saatlerinde yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 - 6 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir. Rüzgârların değişik yönlerden hafif kuvvette esmesi tahmin edilmektedir" denildi.

Peki Önümüzdeki süreçte Elazığ’da nasıl bir hava hakim olacak termometreler kaç dereceyi gösterecek?

14 Kasım Perşembe günü az bulutlu bir havanın hakim olacağı Elazığ’da en yüksek sıcaklık 19 derece en düşük sıcaklık ise 2 derece olacak.

Parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı 15 Kasım Cuma günü ise, en düşük sıcaklığın 2 derece, en yüksek sıcaklığın ise 20 derece olması tahmin ediliyor.

Hafta sonu tatilini dışarıda geçirmek isteyenler için 16 Kasım Cumartesi termometreler en yüksek 19 dereceyi en düşük ise 2 dereceyi gösterecek iken, haftanın son günü 17 Kasım Pazar günü ise en yüksek sıcaklık 18 derece, en düşük sıcaklık ise 1 derece olacak.

Hatfa sonu tatilin 2 gününde de Elazığ’da az bulutlu bir hava hakim olacak.

Yeni haftanın ilk iş günü az bulutlu havanın hakim olacağı 18 Kasım Pazartesi ise en yüksek sıcaklığın 17 derece olması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, 20:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137