Yönetmenliğini Mehmet Yıldırım’ın yaptığı ve Almila Tiyatro Atölyesinin sahnelediği Bremen Mızıkacıları adlı tiyatro oyunu Belediye Kültür Merkezi’nde izleyici ile buluştu.

Grimm Kardeşlerin yazdığı ve bir dünya klasiği olan Bremen Mızıkacıları, tiyatro uyarlamasıyla İzleyiciler tarafından tam not aldı.

YILDIRIM: GELENEKSEL TÜRK TİYATROSUNDAN DEVAM EDECEĞİZ

Çocuk oyunlarını sahnelemeye devam ettiklerini kaydeden Almila Tiyatro Atölyesi Genel Sanat Yönetmeni Mahmut Yıldırım, “Almila Tiyatro Atölyesi olarak çocuk oyunlarımızı devam ettiriyoruz. 2013’den bellidir Bremen Mızıkacıları adlı çocuk oyunumuzun bugün 50’nci sahnesini yaptık. Güzel bir ambiyans güzel bir ortam oldu. Değerli velilerimiz iştirak gösterdiler. Çocuklarıyla birlikte geldiler. Biz onlardan daha çok eğlendik diyebiliriz. Bu oyunumuzu köylerde oynadık, ilçelerde oynadık, turnelerini yaptık. Bugünde Elazığ Belediyesi kültür Merkezi’nde oynadık. 2 seans oynadık bu oyunumuzu. Güzelde geçti. Bundan sonraki çocuk oyunlarımızla yine devam edeceğiz. Geleneksel Türk tiyatrosundan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL