Bu Görüntüler Elazığ’a Yakışmadı

Harput’ta bayram tatili için gelen bir vatandaşın çektiği görüntüler tarihi belde içerisinde bulunan Dabakhanenin ne durumda olduğunu gün yüzüne çıkardı. Birçok hastalığa iyi geldiği belirtilen dabakhanenin duvarlarında örümceklerin ağ yaptığı, sularının ise kir içerisinde olduğu görüldü.

Bu Görüntüler Elazığ’a Yakışmadı

Tarihi ve turistik belde Harput’un içerisinde bulunan dabakhaneyi gezen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldular.

Bayram tatilini Elazığ’da geçirmek üzere şehre gelen vatandaşlar Harput’taki dabakhanenin bakımsız halini görüntüleyerek Whatsapp iletişim hattımız üzerinden bizlere ulaştırdı.

“PİSLİK İÇERİSİNDE”

Mide, bağırsak, karaciğer hastalıklarına ve ruhsal depresyonlara iyi geldiği belirtilen dabakhanenin bakımsız görüntülerini çeken vatandaş, dabakhanenin pislik içerisinde olduğunu söylüyor.

“ÖRÜMCEKLER AĞ YAPMIŞ”

Çekilen görüntülerde dabakhanenin duvarlarında örümceklerin ağ ördüğü görülüyor. Suların da yenilenmediği belirtilen görüntüde soyunma dolaplarında anahtar bulunması ve düzensiz olması da yine kayda geçiyor.

Vatandaşlar dabakhaneye girişte 5 TL de alındığını belirtiyor.

İşte turizme kazandırılması gereken Harput’taki dabakhaneye yakışmayan o görüntüler…

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2018, 19:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
BABACAN
BABACAN - 6 yıl Önce

Elazığda yanlış olanı eleştirmeyen basın yayın bu Harput Malatyada olsaydı Paris olurdu şehri hergeçen gün geriye götürenlerle şakşakcılık yapacağınıza yanlışları yazın da insanlar görsün herkes cebini doldurmanın peşinde

Hakan
Hakan - 6 yıl Önce

Bende Elazığlıyım tatile geldim Bayram dolayısıyla her yer rezil durumda. Herkes cukka peşinde zazalardan kurtulmalı bu Elazığ. Yoksa hiç ilerleme kaydedemez. Hastaneyi götürdükleri yer dağın başı şehir ilerleme kaydetmez bu şekilde

Scarface
Scarface @Hakan - 6 yıl Önce

Zazalar ne yaptı size acaba , kürt var süryani var ermeni var alevi var bi zazalar mı battı gözüne sizin yaptığınız kötü olam birşeyi eleştirmek değil onun üzerinden etnik milliyetçilik yapmak , sorun değerlerimizin bilinmemesi

tarık
tarık @Hakan - 6 yıl Önce

hakanbey bu şehir o dediğiniz kişilerden kurtulmaz.böyle olmasını ahali kendi istedi.kötü bir yaşam sürmek istiyor ahali.gelişmek istemiyor.bu nedenle sürekli aynı kişileri seçip duruyor.kendiside geri kalmak istiyor medeni olmak istemiyor.bakış açısını değiştirmek istemiyor.

Emre
Emre - 6 yıl Önce

Niye yakışmasın? Bence çok yakışıyor. Geri kalmış, cahil, gelişmemiş ve sahipsiz toplumlarda böyle şeyler gayet normal. Elazığ da böyle olduğu için, yakışmış. Birincisi bunu yapan kişi cahildir. İkincisi, insanlar kalitesiz bir yaşam sürüp, estetikten uzak yaşadıkları için böyle şeyler onlara normal geliyor. Üçüncüsü, bu yeni bir şey değil. Yıllar önce de ulusal bir kanalda gezi programında Elazığ yerden yere vurulmuş, rezil edilmişti. Ben bu şehrin yöneticisi olsam, o sözlerden sonra kahrımdan ölürdüm. Kimse şu ana dek ölmediğine göre de, bu şehir sahipsizdir. Yani herkes layığını bulmuş.

Emre
Emre @Emre - 6 yıl Önce

Düzeltme: Yıllar önce de ulusal bir kanaldaki gezi programında Harput'taki pislikten dolayı Elazığ yerden yere vurulmuş, rezil edilmişti.

Haluk Artaşlı
Haluk Artaşlı - 6 yıl Önce

Bu görüntüler eski Elazığ a yakışmıyordu ama şimdiki dejenere Elazığ'a çok iyi yakışıyor.Şaşıracak ne var. Memlekette bunun yüzlerce örneğini göz görüyor fark sadece video ile haber yapılmıyor.

Emre
Emre @Haluk Artaşlı - 6 yıl Önce

Haluk Bey, evet, çok doğru söylediniz. Elazığ'da adam da kalmadı. Var olanlar yıllar öncesinden gittiler. Geriye, sürekli göç alan, kültür yozlaşması yaşayan, cahil cühela, maganda, saygısız ve eğitimsiz insanların olduğu, sahipsiz bir şehir kaldı. Bu nedenle, bu görüntüler şu anki Elazığ'a çok yakışıyor. Bundan daha kötü görüntüler de var.

Baskan23
Baskan23 - 6 yıl Önce

Come to Elazig demekle olmuyor demekki.!!!

Ergün
Ergün - 5 yıl Önce

Zazalar olmadan zati El Aziz olmaz kuyuruk acinizi cok iyi anliyoruz ermeni kirintilari...kürt kilginda ibnelik yapümaniza musade etmedikleri icin böyle Zazalara havliyorsunuz gavur dölleri...

kenan
kenan @Ergün - 5 yıl Önce

Ergün bey siz bunlara bakmayın bunlar hep amerganın oyunu. biz talebinizi ilgili birimimize iletiyoruz teşekkür ederiz. :D

mehmet
mehmet - 6 yıl Önce

bu millete bu hizmet çoook bile.nasılsanız öyle yönetilirsiniz..

Emir
Emir - 6 yıl Önce

Bir ara boyu yol alamadı bu yıllardır bu memleket yazık günah kul hakkı. Her gelen çaldı götürdü hakkını yedi burada yaşayanların.Aslında hakediyor bu insanlar çünkü başa onlar getiriyor.Elazığ medyası ileri gelenler biraz cesaretli olun dile getirin


SIRADAKİ HABER

banner137