Bu Kez Halk Konuştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, demokrasi meydanında oluşturduğu halk kürsüsünde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Bu Kez Halk Konuştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kurban Bayramını geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi Elazığ’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Erol, Demokrasi Meydanında oluşturduğu halk kürsüsünde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, terör örgütlerine meydan okumaya devam edileceğini belirterek, mücadelenin devam edeceğini söyledi.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNE MEYDAN OKUYAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Erol, “Gerek parlamentoda gerekse Türkiye’nin 81 ilinin her karış toprağında terör örgütlerine meydan okuyamaya devam edeceğiz. Çünkü bu ülkenin devlet yapısı, bu ülkenin her karış toprağı için İstiklal Savaşında Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları kanlarını dökerek bedel ödediler. Bize düşen onların kurduğu bu Cumhuriyete, bu devlete sahip çıkmaktır. Şimdi sizden ricam; beni de eleştirebilirsiniz. Ben bana güzel laflar söylemenizi beklemiyorum. Çıkın bu kürsüye eleştirileriniz, önerilerini, beklentileriniz, ne varsa konuşun. Ben burada konuşuyorum diye Milletvekili alınır mı? arkadaşlarımız alınır mı diye düşünmeyin. Çıkın bu kürsüde konuşun, önerilerinizi de getirin, eleştirilerinizi de getirin. Elazığ’ın bütün Türkiye’ye örnek olması gerektiğini buradan PTT Meydanından Demokrasi Meydanından bütün Türkiye’ye haykıralım. Sevgili hemşerilerim, Milletvekili seçildikten sonra benim Elazığ’da geçirdiğim ilk bayramım. Dedim ki herkesin ailesi kendisi için kutsaldır. Ama benim artık iki tane ailem var, birisi çocuklarım, akrabalık ilişkilerinde olduğum akrabalarım, annem, kardeşlerim. Diğeri artık siz Elazığlılarsınız. Bana müsaade edin ben ailem ile birlikte bu sefer bayramı geçireceğim. Ve bayramı geçirmek için Elazığ’a sizin aranıza geldim” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Erol, daha sonra hem vatandaşlarla bir araya geldi hem de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

helal olsun gakkom yüzbindefa bir dahaki seçimlerde oylar senindir.yolun uzun bahtın açık olsun kral vekilim

Caner
Caner - 6 yıl Önce

Vay efendim 5-0 olsun ne oldu. 4-1 oldu. 1 olan 4 dünden iyi değilmi? keşke Elazığda İYİ Parti ve Saadet Partisi ve MHP de 1 vekil çıkarsaydı.

ali
ali - 6 yıl Önce

oyum senindir bundan sonra..elazığspor seninle kurtulur sayın gürsel erol..seni belediye başkanı yapacaz inşAllah..10 yıldır akp ye oy veren biri olarak söylüyorum..

SIRADAKİ HABER

banner137